Coffeeshop Headlines, Noord-Holland

Deze Coffeehop heeft nog geen omschrijving

Mocht je een suggestie hebben als omschrijving, of weet je meer over deze shops? wees welkom en gebruik ons contact formulier en voeg onze informatie aan!!

Faciliteiten:
 • Geen faciliteiten bekend

Deel deze link met:

Reacties: 2

 
 • Dames en Heren.
  Ga hier alstublieft NOOIT(meer) heen. Deze shop moet echt sluiten.
  HEEEEEL soms hebben ze een lekkere wiet maar meestal word je gewoon afgezet met wat troep dat nog 2 weken had moeten drogen en die ze nog even hadden mogen ontbladeren. Maar hun hebben geld nodig dus kopen ze alle soorten wiet in die er maar aan hun aangeboden word.
  En hun bepalen de naam van de wiet. edelweis, noorderlight, zilverhaze. ook smeiten ze de wiet naar je toe, heel klant ontvriendelijk.
  Noorderlight is 10 euro voor een gram.. HOE HET ER OOK UIT ZIET.. Laatst kreeg ik een gram... alleemaal topjes waar nog eens 100de bladeren aan zaten en dan was het ook nog eens SUPER NAT. hallo deze wiet moet nog geknipt worden en drogen?????????????????????????????????????
  Neehoor bij headlines niet. We verkopen het toch wel.
  De mooiste wiet die ze op dat moment hebben liggen geven ze de naam norderlight en vragen ze 10 euro de gram voor.
  Die iets wat mindere wiet is dan maar edelweis en zilverhaze( die overigens in de zelfde bak zitten..
  Vraag maar eens edelweis, en als hij dat gegeven heeft zeggen oh doe toch maar zilverhaze. zelfde wiet zelfde bak.
  Ja ik wil dit alleemaal ff kwijt omdat ik dus net weet thuis kom met een zooitje tering wiet, ik ga(kan) het niet eens roken. VEEL TE NAT (krijg je als je even niet oplet wat je krijgt en gewoon meteen huis gaat) JE KAN ECHT BETER 5 EURO AAN DE TREIN UITGEVEN EN NAAR AMSTERDAM GAAN EN DAAR WIET HALEN. Bij 2de kamer ofzo..Central ook een goeie en dichtbij station.
  Bij headlines gooi je toch altijd wel een halfe gram troep aan bladeren en takken weg(5 euro treinkaatje)
  Ik ga daar vanaf nu nooit meer heen!!
  ADIOSSSSS HEADJE.. geen 175 euro per week van mij meer.
  PFFF ik rook ook veels te veel :D

   
   
 • Dit shoppie weet heel goed dat er in Zaandam bijna geen concurrentie is en dus vragenn ze voor slechte weed gewoon 9 euro per gram....Verder is de service heeel slecht, elke turk dringt voor en wordt eerst geholpen. En als je 5 gram koopt moet te maar hopendat t dat ook is. Ik heb t thuis al wel eens nagewogen en kwam tot 4,2g. Al met al een shop van oplichters

   
   
 • Laat een reactie achter
  Your gravatar
  Jou naam