Overzicht van beschreven drugs soorten

 

Azarius Headshop

Voor Smoking Accessoires > Stash Dozen klik hier

Azarius Smartshop

Voor Kruiden > Lucide Droom Kruiden klik hier


Nieuws berichten van 16 December 2017

VVD-Kamerlid Van Haga onder vuur door kamerverhuur in Amsterdam

16:56:55, 2017-12-16 via NOS Nieuws
VVD-Kamerlid Wybren van Haga overtreedt met een aantal panden de verhuurregels in Amsterdam. Volgens Het Parool wonen in zeven of acht panden van Van Haga meer huurders, zonder dat hij daar een vergunning voor heeft. Van Haga, die sinds een maand Kamerlid is, bezit met zijn bv's meer dan honderd panden, vooral in Amsterdam en Haarlem. Sinds 1 januari heeft Van Haga in Amsterdam door nieuwe regels voor de verhuur van panden waar meer dan twee aparte huurders wonen, een vergunning nodig. In een reactie zegt de VVD-politicus tegen de NOS dat het artikel in de krant de problemen correct weergeeft. "Ik heb daar verder niets aan toe te voegen." Om de verhuur van zijn panden te legaliseren, zegt hij bestaande huurcontracten op. Volgens het Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag, dat contact heeft met enkele bewoners van panden van Van Haga, legt hij zijn problemen op de schouders van de huurders. "Hij zegt huurcontracten op, terwijl hij gewoon vergunningen voor kamerverhuur moet aanvragen." Geen overgangssituatie Volgens Van Haga is het probleem dat er ingrijpende verbouwingen nodig zijn om in aanmerking te komen voor een vergunning, zoals goede geluidsisolatie. Dat kan niet als in de woningen nog mensen wonen, aldus de politicus. Naar eigen zeggen had Van Haga gerekend op een 'overgangssituatie'. Toen hij in het voorjaar e-mails ontving van andere verhuurders die al boetes van de gemeente hadden gekregen, bleek die verwachting onrealistisch. "Toen bleek dat wethouder Laurens Ivens een soort razzia had gehouden", zegt Van Haga tegen Het Parool. Inmiddels heeft hij op Twitter zijn excuses aangeboden voor deze vergelijking. Van Haga zegt dat hij niet precies weet hoeveel mensen er in elk van zijn panden wonen. "Ik verhuur die aan twee personen, maar weet niet wat er vervolgens gebeurt achter de voordeur. En ik mag het niet controleren in de gemeentelijke basisadministratie." Het Tweede Kamerlid zegt zich uit alle macht aan de regels te willen houden. "Ik moet laten zien dat ik alles doe om de situatie te legaliseren, daarom heb ik opzeggingsbrieven verstuurd. Van mij hoeft niemand weg. Maar het duurt lang voordat de vergunningen binnen zijn."

 

Truck met ’xtc-afval’ gaat in vlammen op

00:23:40, 2017-12-16 via Telegraaf.nl - binnenland
In het Gelderse dorp Alem is vrijdagavond een vrachtwagen uitgebrand. Volgens omstanders zat de truck vol afval van de productie van xtc.

 

Truck met ’xtc-afval’ gaat in vlammen op

00:23:40, 2017-12-16 via Telegraaf.nl
In het Gelderse dorp Alem is vrijdagavond een vrachtwagen uitgebrand. Volgens omstanders zat de truck vol afval van de productie van xtc.

 

Nieuws berichten van 15 December 2017

Zorgen om kinderen die alcoholvrij bier drinken

21:01:26, 2017-12-15 via NOS Nieuws
Kan het kwaad als je kind een alcoholvrij biertje meedrinkt terwijl je zelf op vrijdagavond een pilsje opentrekt? En hoe zit dat op een feestje? Actuele vragen, want veel kinderen hebben weleens een 0.0-biertje op. Dat lijkt geen kwaad te kunnen, maar toch zijn experts bezorgd over die ontwikkeling. Het Trimbos-instituut denkt dat het de stap naar het drinken van echt alcohol kleiner maakt. "Op deze manier wennen ze al aan de smaak van echt bier", zegt Ninette van Hasselt van de organisatie. Eerder trok ook de GGD in Gelderland aan de bel. Recente cijfers zijn er niet, maar uit een rondgang bij een brugklas in Hilversum blijkt dat veel leerlingen van 11 en 12 jaar weleens een alcoholvrij biertje hebben gedronken. Uit een volle klas zelfs 24 leerlingen, en een van hen is Marly. "Nee, ik drink het niet zo heel vaak. Meestal is het met verjaardagen, dat ik dan 1 flesje mag. Maar voor de rest niet echt", zegt ze tegen het NOS-radioprogramma Nieuws en Co. Ze vindt het wel lekker. "Het smaak zoet." Praten Docent maatschappijleer Theo Oosterhagen keek ervan op dat bijna alle leerlingen in zijn klas hun hand opstaken. "Ik had niet verwacht dat het percentage zo hoog was. Natuurlijk, er zit geen alcohol in, maar aan de andere kant neigt het er wel naar." Volgens hem is het belangrijk om er met de kinderen over te praten. "Waarom drink je het? Is het omdat je het lekker vindt, of als vervanging van de drank?" Het Trimbus is bang voor het laatste en vooral dat het de associatie van gezelligheid met alcohol in stand houdt. "Het geeft de boodschap dat alcohol er eigenlijk bijhoort en dat de kinderen een surrogaat mogen drinken. Voor hen is het fijn dat ze een beetje mee kunnen doen, maar de vraag is of dat slim is als opvoeder", zegt Van Hasselt. Het Trimbos-instituut benadrukt wel dat 0.0-biertjes altijd beter zijn dan het drinken van echt alcohol en dat het voor tieners van 16 en 17 een beter alternatief is dan echt bier. Geen minimumleeftijd Kinderen kunnen de blikjes of flesjes alcoholvrij bier gewoon zelf kopen in de supermarkt. Er is geen leeftijdsbeperking, omdat er geen alcohol in zit. Toch vindt staatssecretaris Blokhuis (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) het niet goed als kinderen bier drinken, ook niet als het alcoholvrij is. Ook hij vindt het logisch dat de stap naar bier mét alcohol snel is gemaakt. "Bier is bier en dat is voor 18-plussers", concludeert hij. Blokhuis heeft nog geen signalen dat het een groot maatschappelijk probleem is, maar wil onderzoeken of er aanleiding is om het thema breder met maatschappelijke organisaties aan de orde te stellen. En Marly uit Hilversum? Denkt zij dat ze nu sneller gewoon bier zal drinken? "Ik had laatst per ongeluk dat ik mijn vaders blikje pakte in plaats van mijn Fanta, maar dat vond ik echt niet lekker. Nee, dat gaat hem niet worden."

 

Britten met filmpje van dronkaards gewezen op gevaren 'Mad Friday'

20:58:13, 2017-12-15 via NOS Nieuws
Een Britse spoorwegmaatschappij heeft feestgangers met beelden van dronkenlappen gewaarschuwd op te passen bij stations, overgangen en spoorwegen. De firma Network Rail doet dat vanwege Mad Friday, een dag waarop ieder jaar honderden ongelukken gebeuren met dronken mensen. Mad Friday, de laatste vrijdag voor de Kerst, is traditioneel een populaire uitgaansavond in Groot-Brittannië. Britten door het hele land duiken dan massaal met collega's, familie en vrienden de kroeg in. Een week voor Mad Friday waarschuwt Network Rail nnu op zijn website dat een feestje leuk is, maar dat alcohol gevaarlijk kan zijn in de buurt van het spoor. "Blijf dus helder." De boodschap wordt kracht bijgezet met een compilatie van filmpjes van dronkenlappen die op het spoor vallen of net op tijd wegduiken voor een trein:

 

Kabinet stelt adviescommissie in voor wietteeltexperiment

17:36:19, 2017-12-15 via NOS Nieuws
Er komt een onafhankelijke commissie die moet adviseren hoe het experiment met het legaal telen van wiet eruit moet gaan zien. Het kabinet wil nog voor de zomer een wetsvoorstel indienen dat het experiment mogelijk maakt. De coalitie van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie sprak in het regeerakkoord af dat er een experiment moet komen in zes tot tien grotere gemeenten, die in type van elkaar verschillen en verspreid over het land liggen. De adviescommissie bestaat uit deskundigen en wetenschappers op het terrein van zorg, voedsel, waren, justitie, lokaal bestuur en internationaal recht. Zij moeten helpen bij de invulling van het experiment. Criminaliteit Het doel van het experiment is om uit te vinden of en hoe er buiten de criminaliteit om goede, gecontroleerde wiet aan coffeeshops kan worden geleverd en wat het effect daarvan is. Op dit moment is het nog zo dat de verkoop van wiet wordt gedoogd, maar dat de inkoop en teelt verboden is. De wietteelt en de levering aan coffeeshops is voor een groot deel in handen van criminelen. Vorige maand, toen het kabinet net was aangetreden, bleek dat gemeenten in de rij staan om mee te doen aan het experiment. Welke gemeenten uiteindelijk mogen meedoen, is nog niet bekend.

 

Werk- en celstraf voor verslaafde koperdief

14:41:11, 2017-12-15 via RTV Drenthe: Nieuws
Een 34-jarige man moet van de rechtbank in Assen drie maanden voorwaardelijk de cel in en 80 uur taakstraf verrichten. Afgelopen najaar roofde de man in Emmen koperen buizen, zinken platen en boodschappen uit winkels.

 

Nieuws berichten van 14 December 2017

Tieners opgepakt voor doodsteken man in Sneek

20:57:21, 2017-12-14 via NOS Nieuws
In Sneek zijn twee jongens van 16 en 17 jaar opgepakt in verband met een dodelijke steekpartij. Daarbij kwam volgens regionale media een man van 39 om het leven. De politie wil niet veel kwijt over de zaak, slechts dat het om een "dodelijk geweldsincident" gaat. Volgens ooggetuigen gebeurde de steekpartij bij de man thuis. Het slachtoffer wankelde naar buiten en zakte daar in elkaar. Reanimatiepogingen haalden niets uit; hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft de hele dag gezocht naar de daders en maakte daarbij gebruik van Burgernet. Volgens Omrop Fryslân had de steekpartij mogelijk te maken met een ruzie over drugs, maar ook daar wil de politie niets over zeggen.

 

'Communicatie leest als een handboek voor de cocaïnevisserij'

18:12:48, 2017-12-14 via NOS Nieuws
Criminelen hebben jarenlang vissers ingezet om cocaïne aan land te brengen, vermoedt het Openbaar Ministerie. Vandaag begon de rechtszaak tegen twee mannen, die een visser uit Urk onder druk zouden hebben gezet om drugs van zee op te pikken. De verdachten communiceerden via versleutelde berichten, die vorig jaar in handen zijn gevallen van het OM. "De communicatie leest als een handboek voor de cocaïnevisserij", zegt officier van justitie Koos Plooij. In de berichten wordt beschreven hoe smokkelaars vanaf containerschepen pakketten met cocaïne in zee gooiden. De drugs werden opgepikt en aan land gebracht door Nederlandse vissers, in ruil voor een deel van de opbrengst. Het Openbaar Ministerie kwam de 'cocaïnevisserij' op het spoor in het onderzoek naar Naoufal F., een Amsterdamse crimineel die in 2015 opdracht zou hebben gegeven voor een (mislukte) liquidatie. Tijdens het ontrafelen van zijn geheime berichtenverkeer, stuitte de politie ook op de drugshandel. F. deed volgens het OM zaken met Muhammed S. uit Amstelveen, die weer in contact stond met Ferry B. uit Den Helder. Dit tweetal zou een criminele organisatie hebben gevormd die zorgde dat de cocaïne aan land kwam. S. beschreef tot in detail hoe de drugs verpakt moesten worden. Een vissersboot waar de groep volgens het OM gebruik van maakte, was kotter Z181 uit Urk. In juni dit jaar zag de kustwacht iets opvallends: het schip voer uit vanuit Harlingen, lag een paar minuten in de stroom van een containerschip en keerde weer terug. In een watertank vond de douane dertien tassen met cocaïne, 261 kilo in totaal. Mogelijk heeft de groep jarenlang op deze manier drugs van zee gehaald, stelt het OM. Toch lijkt de medewerking van de vissers niet altijd vrijwillig. Een van hen heeft verklaard dat hij de klus in Harlingen aanvankelijk weigerde, maar daarna door twee mannen onder druk werd gezet om toch mee te doen. Volgens het OM heeft Muhammed S. deze visser naar een carpoolplaats in Urk gedirigeerd en hem gedwongen om mee te werken omdat hij "te veel had gepraat". In een versleuteld bericht uit 2015 laat S. zich ook over hem uit. Volgens het OM zijn er nog meer berichten, waaruit blijkt dat ook andere vissers geïntimideerd zijn. De twee verdachten schuwen ook grof geweld niet, zegt justitie. Ze zouden ook betrokken zijn bij de beschieting van een huis in Hippolytushoef. Ferry B. schrijft dat hij 25.000 euro wil betalen voor de beschieting "met een AK" en "een ei erbij in het tuinhuis", oftewel een automatisch wapen en een handgranaat. Het doelwit, "de dikke", moet wel blijven leven. Het slachtoffer wordt volgens het OM bijna geraakt als de kogels midden in de nacht door zijn ruit vliegen. Welk conflict achter de schietpartij schuilt, is onduidelijk. De rechtszaak tegen de twee mannen gaat in maart verder. Dan wordt ook de zaak tegen Naoufal F. behandeld. De zaak tegen de betrapte vissers wordt naar verwachting voor de zomer behandeld.

 

Nieuws berichten van 13 December 2017

ChristenUnie bezorgd om drankgebruik Drentse jongeren

19:28:02, 2017-12-13 via RTV Drenthe: Nieuws
Het aantal jongeren dat met een alcoholvergiftiging in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen terechtkomt, is gestegen. Voor de ChristenUnie reden om vragen aan het college van B & W te stellen.

 

OM eist vier jaar voor witwassen via kiprollades

18:49:16, 2017-12-13 via NOS Nieuws
Voor de rechtbank in Zwolle is vier jaar gevangenisstraf geëist tegen de Roermondse vleeshandelaar Hennie van R. Het Openbaar Ministerie zegt dat er genoeg bewijs is dat Van R. miljoenen euro's aan crimineel geld heeft witgewassen door bankbiljetten in kiprollades naar de Antillen te smokkelen. Van R. liet de bevroren kiprollades per container verschepen. In juni 2015 werd een lading bevroren rollades op Aruba onderschept. In het vlees zat 2,8 miljoen euro verstopt. In 2014 is ook al een bedrag van 4,5 miljoen euro op die manier vervoerd. Het geld was afkomstig van drugshandel. De 76-jarige Van R. heeft bekend en hij heeft in de rechtszaal spijt betuigd. "Ik heb stommiteiten begaan. Waarom het gebeurd is, weet ik nog steeds niet", zei hij gisteren tegen de rechter.

 

Nieuws berichten van 12 December 2017

Roermondse vleesondernemer verstopte miljoenen euro's in kiprollades, zegt OM

20:11:46, 2017-12-12 via NOS Nieuws
De 76-jarige zakenman Hennie van R. heeft volgens het OM de afgelopen jaren via zijn vleesbedrijf uit Roermond miljoenen euro's aan contanten naar de Antillen vervoerd. Het geld zat verstopt in kiprollades en is volgens justitie afkomstig van illegale praktijken. De man, die wordt verdacht van witwassen, stond vandaag voor de rechter. In juni 2015 werd een lading bevroren rollades op Aruba onderschept. In het vlees zat 2,8 miljoen euro verstopt. In 2014 is ook al een bedrag van 4,5 miljoen euro op die manier vervoerd, zegt het OM. Volgens zijn advocaat wordt Van R. ook verdacht van een aantal "belastinggerelateerde" kwesties. Spijt Van R. werd in juni 2015 opgepakt. In februari 2016 kwam hij vrij. Hij heeft toegegeven dat hij het geld in rollades heeft vervoerd naar de Antillen. Tegen de rechters zei hij vandaag dat hij spijt heeft. "Ik heb stommiteiten begaan. Waarom het gebeurd is, weet ik nog steeds niet." Journalist Bram van der Heijden van dagblad De Limburger zei vanavond in het radioprogramma Met het Oog op Morgen dat het geld afkomstig was van drugshandel in Europa. De drugs zouden afkomstig zijn van drugsbaronnen in Venezuela. Om het geld vanuit Europa terug te krijgen, werd de witwasconstructie bedacht. Verdediging wil getuigen horen De advocaten van de verdachte hebben twijfels over het strafdossier. Zo zouden bij een advocaat, die ook de belastingadviseur van Van R. was, geheime stukken in beslag zijn genomen. Die mochten niet gebruikt worden, maar dat is wel gebeurd, zeggen de advocaten. Ook zijn getuigen, onder wie een op Aruba al veroordeelde verdachte, niet gehoord. De verdediging wil dat dit alsnog gebeurt. Hennie van R. begon naar eigen zeggen in de jaren zeventig met ondernemen op de Antillen. Later zette hij ook bedrijven op in Nederland en in België, waar hij nu woont.

 

‘Toezicht in Ter Apel blijft nodig’

20:00:00, 2017-12-12 via - Eigen Artikelen
TER APEL Het cameratoezicht in Ter Apel moet voorlopig worden gehandhaafd. Het alcoholverbod moet ook van kracht blijven.

 

Nieuws berichten van 11 December 2017

OM wil 64 miljoen euro van cokedealer

19:07:05, 2017-12-11 via NOS Nieuws
Het Openbaar Ministerie wil dat een veroordeelde drugshandelaar zo'n 64 miljoen euro betaalt aan de Staat. De 48-jarige man verdiende dat geld met de smokkel van duizenden kilo's cocaïne, die hij per vliegtuig van Brazilië via Frankfurt naar Rotterdam liet komen. Hij liet de drugs verpakken in blikjes waar normaal brandbare gel in wordt gestopt voor warmhoudschalen en fonduesets. De man had twee handlangers. Ze pleegden ook valsheid in geschrifte. Zo was de vracht op papier bestemd voor een bedrijf in Polen, maar de werkelijke bestemming bleek een fictief bedrijf in Rotterdam. In totaal verdienden de drie volgens berekeningen van justitie zo'n 192 miljoen euro. Omdat de man samen met twee anderen handelde, wil het OM een derde van het totaalbedrag afpakken, om precies te zijn 64.024.681 euro. De drugshandelaar werd in 2011 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 6 jaar cel voor de smokkel van ruim 1200 kilo cocaïne. Het hoger beroep loopt nog.

 

Ed Nijpels begrijpt niet waarom Neil Young modeltreintjes veilt

19:02:55, 2017-12-11 via NOS Nieuws
In 1994 zong hij er al over, maar singer-songwriter Neil Young is ook een fel verzamelaar van treintjes. Dit weekend ging een deel van zijn modelspoorbaan onder de hamer. De meer dan 250 items leverden ruim 300.000 dollar op. Oud-minister Ed Nijpels begrijpt niet waarom een liefhebber vrijwillig afstand doet van zijn treinen. De VVD'er is al sinds zijn veertiende verzamelaar en had lange tijd een speciale spoorkamer, met een baan van zes bij vier meter. "Toen ik in Friesland woonde, had ik 300 locomotieven en 800 wagonnetjes", vertelt Nijpels in NOS Met het Oog op Morgen. "Maar toen ik voor mijn werk naar Amsterdam verhuisde, moest ik noodgedwongen afstand doen van een deel." Een solistische hobby Hij noemde die beslissing 'buitengewoon tragisch'. "Ik kon alleen de mooiste modellen behouden, die staan op mijn werkkamer. Daar kan ik rustig een kwartier naar kijken. De rest is verkocht en de hele wereld overgegaan, van Argentinië tot Nieuw-Zeeland." Neil Young spaarde treinen van het merk Lionel, een beduidend grotere variant dan de Märklin die Nijpels verzamelt. "Daar heb je wel de ruimte en het geld voor nodig", legt Peter-Martijn Hellemons uit. Hij is voorzitter van de Nederlandse Modelspoorfederatie, waarbij ruim drieduizend modelspoorbouwers zijn aangesloten. "Maar dat is maar het topje van de ijsberg. Het is immers een solistische hobby, dus er zijn duizenden liefhebbers in Nederland." Nijpels raakte verslaafd aan modeltreinen als kind. "Vlakbij de textielzaak van mijn ouders zat een zaak die rond Sinterklaas een geweldige modelbaan had. Ik stond dan om vijf uur op, want om zes uur ging de trein rijden. Daar staarde ik dan twee uur naar, totdat mijn vader mij er wegplukte en naar school stuurde." Vanaf zijn veertiende begon hij te sparen: eerst een wagonnetje, daarna een huisje. Toen hij minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM) werd, kon hij zijn hobby verder uitbreiden. "Op staatsbezoek vond ik altijd wel een uurtje om op zoek te gaan naar oude modellen." Op het hoogtepunt had Nijpels ruimte voor vijf treinstellen, die automatisch konden rondrijden. Hij zwijmelde bij zijn spoorbaan. "Daar kon ik eindeloos mee bezig zijn. Ik had ook een kermisterrein met een reuzenrad en een draaimolen. Soms ensceneerde ik een ongeluk en dan kwam er een brandweerauto en ambulance met sirenes naartoe." Treinenclub op het ministerie Op het ministerie van VROM werd Nijpels lid van de treinenclub. "Ambtenaren van hoog tot laag kwamen daarheen en bouwden samen aan een prachtige baan. Maar de personeelsvereniging was niet zo scheutig met subsidie, dus brachten wij een eigen VROM-wagon op de markt, inclusief certificaat van de minister." Daarmee haalde de treinenclub zo'n 20.000 gulden op, waarmee geïnvesteerd werd in de baan. Normaal bestond het budget uit duizend gulden. Toen Nijpels in 1989 door Hans Alders werd opgevolgd, had hij dan ook een belangrijke tip voor de kersverse minister. "Ik zei: je gaat één ding doen en dat is die certificaten tekenen als er een nieuwe VROM-wagon uitkomt."

 

Nieuws berichten van 10 December 2017

Interpol gevraagd dood Nederlands model in Kuala Lumpur te onderzoeken

22:30:15, 2017-12-10 via NOS Nieuws
Interpol is gevraagd om de dood van een Nederlands fotomodel in Kuala Lumpur te onderzoeken. Dat meldt het AD. Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt dat de Nederlandse ambassade in Kuala Lumpur contact heeft gehad met Interpol. De vrouw viel donderdag van een balkon op de twintigste verdieping van een woontoren in de Maleisische hoofdstad. Model Ivana Smit werd veertien etages lager zonder kleren gevonden, op een balkon op de zesde verdieping. Ze zou mogelijk onder invloed zijn geweest van drugs en alcohol. De 18-jarige Smit zou bij een Amerikaans echtpaar hebben gelogeerd. Wat zich op de ochtend van haar dood heeft afgespeeld is onduidelijk. De vader van Smit zegt in de krant dat buren geschreeuw en geruzie hebben gehoord uit het appartement. Haar familie vindt het lokale politieonderzoek volstrekt onvoldoende en gelooft niet in een ongeluk. Volgens haar vader had ze blauwe plekken op haar hals, alsof iemand haar bij de keel had gegrepen. De Nederlandse vrouw groeide op in Maleisië bij haar grootouders en was na een periode in Europa weer teruggekeerd naar het land.

 

Nieuws berichten van 9 December 2017

Politie Noord-Nederland: Criminelen mogen best weten hoe slim wij zijn

10:29:33, 2017-12-09 via RTV Drenthe: Nieuws
De afgelopen weken heeft de politie Noord-Nederland in onder meer Ter Apel en Haulerwijk drugslabs, hennep, vuurwapens en veel geld aangetroffen. De politie kwam de criminele activiteiten op het spoor met behulp van zogeheten big data.

 

Nieuws berichten van 8 December 2017

Noorse royals werken dagje als vuilnisman

22:06:31, 2017-12-08 via Telegraaf.nl - prive
Het Noorse kroonprinselijk paar Haakon en Mette-Marit hebben een bezoek gebracht aan een speciaal afvalverwerkingsbedrijf in Oslo. Daar zijn speciale werkplekken voor ex-verslaafden.

 

Medicinale wiet wordt goedkoper

20:29:05, 2017-12-08 via Telegraaf.nl - binnenland
Ernstig zieke patiënten die medicinale wiet gebruiken, krijgen volgend jaar een meevallertje. De prijs voor hun cannabis gaat zakken van 6,20 naar 5,80 euro per gram.

 

Politie doet inval in drugswoning Assen

12:39:51, 2017-12-08 via RTV Drenthe: Nieuws
De politie heeft vanmorgen een inval gedaan bij een huis aan de Spiekerlanden in Assen.

 

Nieuws berichten van 7 December 2017

Twintig maanden cel geëist voor drugshandel in Assen

11:32:20, 2017-12-07 via RTV Drenthe: Nieuws
Een 32-jarige man uit Assen hangt een celstraf van 20 maanden boven het hoofd. De officier eiste die straf voor drugshandel, witwassen en verboden wapenbezit.

 

Nieuws berichten van 6 December 2017

Boete voor stel na verstoren van aanhouding zoon en bezitten van drugs

22:29:59, 2017-12-06 via RTV Drenthe: Nieuws
Een 43-jarige man uit Assen moet een taakstraf uitvoeren van 120 uur. In de auto van zijn vriendin werden cocaïne en heroïne gevonden.

 

OM: Zaak zoon Kuipers gaat om conflict in drugswereld

18:25:21, 2017-12-06 via RTV Drenthe: Nieuws
De 18-jarige zoon van No Surrender-voorman Henk Kuipers zit vast op verdenking van twee ontvoeringen, waarbij beide slachtoffers zouden zijn mishandeld.

 

Chester Benningtons zelfmoord was onder invloed

00:58:42, 2017-12-06 via FOK!frontpage Nieuws
Leadzanger Chester Bennington van de band Linkin Park was onder invloed van een kleine hoeveelheid MDMA (xtc) en alcohol toen hij in juli een einde aan zijn leven maakte. Dat blijkt volgens TMZ uit het autopsierapport. De recherche vond een fles...

 

Nieuws berichten van 5 December 2017

Chester Bennington onder invloed bij suïcide

23:00:16, 2017-12-05 via Telegraaf.nl - prive
Chester Bennington van de band Linkin Park was onder invloed van een kleine hoeveelheid MDMA en alcohol toen hij in juli een einde aan zijn leven maakte. Dat blijkt volgens TMZ uit het autopsierapport.

 

Azarius Smartshop

Voor Psychedelica > Kruidenmengsels klik hier

Azarius Headshop

Voor Waterpijpen > Keramische Waterpijpen klik hier