1. cbdolie
  2. Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract

Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract

Merk

BioFamily CBD

Substantie

Druppels

Ingrediënten

Cannabigerolic acid & Cannabidiolic acid (CBG-a and CBD-a ) Full Spectrum rauw extract opgelost in MCT Olie. 10ml = ca. 220 druppels .

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden - Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of in borstvoedingsperiode - Dit product is een voedingssupplement en vervangt geen gevarieerde voeding en/of gezonde levensstijl.

Smaak

Kruiden

THC gehalte

0.2 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract

Onze Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract biedt een volledig natuurlijke en biologische benadering van CBD-supplementen. Door te kiezen voor de ruwe vorm van CBD-extractie, benut je de volledige voordelen die de hennepplant te bieden heeft. Deze extractie bevat zowel CBG-A als CBD-A, wat zorgt voor een synergetisch effect en een versterking van de natuurlijke eigenschappen van de plant. Wat dit product echt uniek maakt, is het feit dat het rauw en koudgeperst is. Door het koude persproces blijven de essentiële voedingsstoffen en enzymen behouden, waardoor je een hoogwaardig en puur CBD-extract krijgt. Onze Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijke en gezonde manier om hun welzijn te ondersteunen. Dit extract is geschikt voor dagelijks gebruik en kan eenvoudig worden toegevoegd aan je favoriete drankjes, voedsel of rechtstreeks onder de tong worden ingenomen. Met zijn volledige spectrum aan cannabinoïden en de krachtige eigenschappen van CBG-A en CBD-A, biedt dit product een holistische benadering van wellness. Kies voor de puurheid en potentie van onze Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract en ontdek de voordelen van rauwe CBD-extractie zoals nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract

De substantie van Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract komt in de vorm van Druppels.

De ingrediënten van Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract zijn Cannabigerolic acid & Cannabidiolic acid (CBG-a and CBD-a ) Full Spectrum rauw extract opgelost in MCT Olie. 10ml = ca. 220 druppels ..

Het THC gehalte is 0.2 %.

De gebruiksaanwijzing van Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract is als volgt:

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden - Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of in borstvoedingsperiode - Dit product is een voedingssupplement en vervangt geen gevarieerde voeding en/of gezonde levensstijl..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract heeft als smaak: Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract.

Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract is veganistisch: Ja.

Bio Family Organic 7,5% 750mg CBG-A CBD-A Raw Complete Full Spectrum Extract bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën