Ben je op zoek naar een coffeeshop bij jou in de buurt die open is? Dan ben je hier aan het juiste adres! WietIndex.nl is de grootste coffeeshop index van Nederland. Je vind hier snel en gemakkelijk de dichtstbijzijnde coffeeshop vinden, en we bespreken ook op wietindex.nl alle coffesshops per regio. Maar dat niet alleen, zo vind je hier alle informatie over alles wat je in een cannabiswinkel in de buurt kunt vinden. Of je nu op een bekende of een voor jou vreemde locatie bent, in een oogopslag zie je hieronder de coffeeshops die het meest dicht bij jou in de buurt zitten. Makkelijker kan haast niet!

Dichtsbijzijnde coffeeshop 

Wij laten je niet alleen de locatie van coffeeshops in de buurt zien, maar geven ook een korte omschrijving van de coffeeshop en de aanwezige faciliteiten. En er is de mogelijkheid om reviews te bekijken en achter te laten. Op die manier kunnen we je een volledig beeld geven van de coffeeshops in de buurt en kun je misschien wel een keer een nieuwe coffeeshop ontdekken. Ook hebben we verschillende artikelen op de website die het laatste nieuws delen omtrent coffeeshops. 

Coffeeshop in de buurt die open is

Elke gemeente heeft zijn eigen regels met betrekking tot openingstijden van horeca gelegenheden. Een coffeeshop valt namelijk onder de horecawet in Nederland.

Je kunt hieronder op de kaart een coffeeshop in de buurt vinden die open is. Wie weet ontdek je zo een nieuwe coffeeshop dichtbij jou om de hoek!

Op WietIndex.nl kun je niet alleen terecht voor het vinden van coffeeshops, maar ook voor het vinden van growshops. Of kijk in onze webshop met wietproducten zoals CBD olie en vaporizers. Maar ook de meest actuele nieuwsartikelen over wiet kun je hier vinden. WietIndex.nl is de complete website voor alles wat met wiet te maken heeft.

Veelgestelde vragen over coffeeshops

Coffeeshops vallen onder de horeca, en hebben verschillende coffeeshop openingstijden. Je kunt dit terug vinden bij de desbetreffende coffeeshop van jouw keuze. Je kunt hierboven op de kaart een shop kiezen om de openingstijden coffeeshop te vinden.

Wiet is gedoogd in Nederland. Dit betekend  dat gebruikers op een gecontroleerde wijze softdrugs kunnen kopen voor eigen gebruik. Wanneer een gebruiker wiet op zak heeft is hij volgens de Nederlandse wet wel strafbaar. Maar tot 5 gram voor eigen gebruik wordt gedoogd.

Veel mensen vragen zich af “is wiet legaal in nederland?” Dit omdat het eigenlijk niet helemaal duidelijk is. Veel mensen denken dat het helemaal legaal is, maar dat is niet zo. Elke gemeente in Nederland heeft zijn eigen regels mbt het roken van wiet. In de meeste gemeentes mag je op straat geen joint roken. Opletten dus! Je kunt thuis een joint roken, of in een coffeeshop zolang er geen tabak in zit.

Sinds 1976 mag je in Nederland hasj of wiet kopen in een coffeeshop.

Wiet werd altijd verkocht in koffiehuizen, of plekken waar je koffie kon drinken. De naam coffeeshop bleef hiermee hangen.

Het verschilt per stad, zo kun je in Tilburg als Belg wiet kopen, maar in Breda bijvoorbeeld niet.

Je kunt bij een coffeeshop uiteraard wiet en hasj kopen, maar ook genieten van koffie, thee of een sapje. Er wordt geen alcohol verkocht.

Wiet Index Nieuws

Als wietliefhebber ben je misschien ook geïnteresseerd in het laatste nieuws op het gebied van wiet. Daarom bieden we op WietIndex.nl ook interessante artikelen om te lezen op het gebied van wiet. Van tips en tricks tot actualiteit: bij ons vind je het allemaal. Hieronder vind je de laatste nieuwe artikelen. Neem regelmatig een kijkje op onze website om op de hoogte te blijven of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de wietontwikkelingen.