[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

Online wiet kopen: bestel voordelig & snel

Online wiet kopen is heel eenvoudig dankzij Wietindex.nl. Hieronder vind je een overzicht met aanbieders van wiet en wietgerelateerde producten waar je voordelig en snel online wiet kunt bestellen. Wij reviewen de aanbieders zodat je eenvoudig de juiste keuze kunt maken.
[products limit=”16″ columns=”4″ category=”wiet kopen online”][/vc_column_text][vc_column_text]

Wiet kopen online: wat moet je weten

Als je wiet wilt kopen zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk naar een coffeeshop gaan, waarvan er zo’n 500 in Nederland te vinden zijn (2018). Maar wist je dat je tegenwoordig ook wiet kunt kopen via internet? Wij leggen uit hoe je online wiet kunt kopen en waar je op moet letten.

Hoe werkt wiet kopen online?

Als je wiet wilt kopen hoef je dus niet meer noodzakelijk een bezoek te brengen aan de coffeeshop. Je kunt gewoon online wiet kopen en bij je thuis laten bezorgen. De bekendste online verkooppunten werken volgens hetzelfde principe. Je koopt een waardebon die door de bezorgdienst van de webshop wordt verzilverd bij een aangesloten coffeeshop. Je bestelling gaat vervolgens in een anonieme verzegelde vacuümverpakking op de post, of wordt afgeleverd door de bezorgdienst van de desbetreffende webshop. Als je online wiet wilt kopen kun je doorgaans betalen via Bitcoin, iDeal, Bancontact of creditcard. Het hele bestelproces duurt doorgaans enkele minuten.

Is de online verkoop van wiet legaal?

Tegenwoordig kun je van alles via internet bestellen, van eten tot en met vakanties en elektronica. Zo zijn er ook steeds meer partijen waar je online wiet kunt kopen. Google maar eens op ‘Wiet kopen online’ en je krijgt genoeg webshops te zien waar je in een paar klikken online je bestelling kunt plaatsen. Vervolgens wordt deze bestelling binnen één of twee dagen per post bij je thuisbezorgd. Houd overigens wel rekening met het maximaal aantal gram wiet dat je per dag via internet mag bestellen.
Strikt genomen is de wijze waarop de wietwebwinkels handelen in strijd met het gedoogbeleid dat gevoerd wordt, aldus het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Dit komt omdat sommige webshops ook Lijst 1-producten verkopen. Dat is online lastig na te gaan of te controleren, en hetzelfde geldt voor de leeftijd van klanten die via een webshop bestellen. Op dit moment wordt er echter niet opgetreden tegen de online verkooppunten van wiet.[/vc_column_text][vc_btn title=”Coffeeshop overzicht” style=”custom” custom_background=”rgba(87,187,87,0.9)” custom_text=”#ffffff” shape=”square” align=”right” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwietindex.nl%2Fcoffeeshops%2F|title:Coffeeshops||” el_class=”next-button”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_wp_custommenu title=”Wiet menu” nav_menu=”89″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]