Online wiet kopen bij Wiethuisje.nl – Recensie
Online wiet kopen kan discreet via Wiethuisje.nl. Maar hoe betrouwbaar is Wiethuisje.nl? Wij hebben het getest!
Online wiet kopen wiethuisje
Als je besluit om online wiet te bestellen, dan is het belangrijk dat je dit doet bij een betrouwbare webshop. Je wilt je bestelling wiet graag snel, voor de gebruikelijke prijs en discreet ontvangen. En last but not least, de wiet moet van goede kwaliteit zijn. Wiethuisje.nl is zo’n webstore waar online wiet – en hasj – kopen mogelijk is en wij hebben de service getest!
Net als bij al je andere online aankopen, is het bij online wiet kopen van belang dat je als klant tevreden kunt zijn over zaken als betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit. Er is natuurlijk weinig irritanter, dan dat hetgeen geleverd tot ontevredenheid stemt. Aangezien wij de beroerdste niet zijn, zoeken wij uit welke online aanbieders van wiet betrouwbaar zijn. Ditmaal hebben we door Wiethuisje.nl een aantal wietsoorten thuis laten bezorgen.
Lees hieronder onze ervaringen met wiet online kopen via Wiethuisje.nl en probeer het snel zelf.
Recensie Wiethuisje.nl: Onze ervaring met online wiet kopen
Onlangs publiceerden wij een bericht over in Nederland (online) wiet kopen. De fysieke coffeeshops vind je in bijna elke woonplaats, maar het is hedendaags ook mogelijk om online wiet te kopen. Heel gemakkelijk kun je online bestellingen plaatsen, waarna het discreet bij jou thuis wordt bezorgd. Klinkt ideaal!
De website Wiethuisje.nl is zo’n online aanbieder van wiet. Als je naar hun webshop surft, dan vind je een simpele en duidelijke website. Ook trouwens als je met je mobiele telefoon hun pagina bezoekt. Hoe gaat het gebruik echter in de praktijk? Komen we zo op terug!
Wat eveneens opvalt, is dat zij in hun online wietshop ook hasj aanbieden. Deze hasj kunnen we wellicht in een volgende review uitgebreid onderzoeken, maar in de tussentijd hebben we alvast een hasjsoort meebesteld. Met de focus nu op wiet, is het allereerst prettig om te zien dat Wiethuisje diverse wietsoorten aanbiedt. Wietsoorten die populair zijn onder gebruikers en ook bekend staan om hun aangename gebruik.
Online wiet bestellen
In het kader van onze recensie, selecteren wij een drietal soorten wiet: de Bubble Kush, de Amnesia Haze en de White Choco. Daarnaast bestellen we de Kosher Kush hasj. Van elke soort doen we 1 gram, wat het totaal op 4 gram brengt. Je kunt overigens slechts maximaal 5 gram per klant per dag bestellen, wat uiteraard te maken heeft met de wetgeving. Wiethuisje werkt overigens naar eigen zeggen met selectief gekozen kwekers, zodat de kwaliteit van de wiet altijd hoog blijft.
Wat erg bevalt, is dat als je voor ’s middags 12 uur bestelt, je wiet de volgende werkdag al in huis is. In de praktijk blijkt dit trouwens vaak zelfs voor 17 uur ’s middags te zijn. Dit is natuurlijk ideaal met oog op het naderende weekend. Als je op uiterlijk donderdag besteld hebt, dan hoef je in het weekend niet meer langs een coffeeshop te rijden. Is in de context van tijd, discretie en het huidige koude weer natuurlijk erg comfortabel.
Om te betalen ben je overgeleverd aan crytpocurrency. Heb je dit niet in huis? Maak je geen zorgen, binnen luttele minuten heb je dit kinderlijk eenvoudig geregeld via iDeal, BanContact, Mister Cash, MyBank en zelfs SEPA overschrijving. Bij het afrekenen wordt alles duidelijk uitgelegd, zodat zowel het gebruikersgemak als de snelheid van bestellen gewaarborgd blijven. Heb je al wel crypto? Je kunt snel veilig en anoniem betalen met onder andere BTC, BCHABC, BCHSV, LTC, DASH, DOGE, RDD en POT.
Wij plaatsten onze bestelling trouwens buitenshuis via de smartphone. Dit werkt heel gemakkelijk, omdat de website van Wiethuisje is geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Het bestelproces blijft daarom net zo eenvoudig als thuis via de computer.
Heb je vragen? Wiethuisje heeft een bijzonder goede klantenservice. Ze zijn 24/7 bereikbaar via Telegram en e-mail, en delen via hun Telegramkanaal @wiethuisjekanaal bovendien regelmatig kortingsbonnen en nieuwtjes.
Wiet thuisbezorgd
Wiethuis.nl bezorgt zijn wiet op uitstekende wijze. Onze wiet (en hasj) ontvangen we discreet en in luchtdichtmateriaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de postbode iets ruikt en er vandoor gaat met jouw stash. Pas als je de volledig water- en luchtdichte zakjes opent komt de aangename wietlucht vrij. Vloei en tip krijg je overigens bij je bestelling geleverd, dus dat is een pluim waard.
Als wij inderdaad binnen 24 uur onze bestelling van wiet en hasj thuis geleverd krijgen, is het moment van testen aangebroken. Hieronder vind je op alfabetische volgorde onze bevindingen met de drie wietsoorten.

 

 
wiet online bestellenwiet bestellenwiet kopen onlineOnline wiet kopen bij Wiethuisje.nl: Conclusie
De website van Wiethuisje is duidelijk in gebruik en kent een fraai aanbod aan wiet (en hasj). Een extra compliment naar het aanbieden van de White Choco is hierbij op zijn plaats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *