The Blog

online wiet kopen wiethuisje

Online wiet kopen bij Wiethuisje.nl – Recensie

Online wiet kopen kan discreet via Wiethuisje.nl. Maar hoe betrouwbaar is Wiethuisje.nl? Wij hebben het getest!

Online wiet kopen wiethuisje

Als je besluit om online wiet te bestellen, dan is het belangrijk dat je dit doet bij een betrouwbare webshop. Je wilt je bestelling wiet graag snel, voor de gebruikelijke prijs en discreet ontvangen. En last but not least, de wiet moet van goede kwaliteit zijn. Wiethuisje.nl is zo’n webstore waar online wiet – en hasj – kopen mogelijk is en wij hebben de service getest!

Net als bij al je andere online aankopen, is het bij online wiet kopen van belang dat je als klant tevreden kunt zijn over zaken als betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit. Er is natuurlijk weinig irritanter, dan dat hetgeen geleverd tot ontevredenheid stemt. Aangezien wij de beroerdste niet zijn, zoeken wij uit welke online aanbieders van wiet betrouwbaar zijn. Ditmaal hebben we door Wiethuisje.nl een aantal wietsoorten thuis laten bezorgen.

Lees hieronder onze ervaringen met wiet online kopen via Wiethuisje.nl en probeer het snel zelf.

Recensie Wiethuisje.nl: Onze ervaring met online wiet kopen

Onlangs publiceerden wij een bericht over in Nederland (online) wiet kopen. De fysieke coffeeshops vind je in bijna elke woonplaats, maar het is hedendaags ook mogelijk om online wiet te kopen. Heel gemakkelijk kun je online bestellingen plaatsen, waarna het discreet bij jou thuis wordt bezorgd. Klinkt ideaal!

De website Wiethuisje.nl is zo’n online aanbieder van wiet. Als je naar hun webshop surft, dan vind je een simpele en duidelijke website. Ook trouwens als je met je mobiele telefoon hun pagina bezoekt. Hoe gaat het gebruik echter in de praktijk? Komen we zo op terug!

Wat eveneens opvalt, is dat zij in hun online wietshop ook hasj aanbieden. Deze hasj kunnen we wellicht in een volgende review uitgebreid onderzoeken, maar in de tussentijd hebben we alvast een hasjsoort meebesteld. Met de focus nu op wiet, is het allereerst prettig om te zien dat Wiethuisje diverse wietsoorten aanbiedt. Wietsoorten die populair zijn onder gebruikers en ook bekend staan om hun aangename gebruik.

Online wiet bestellen

In het kader van onze recensie, selecteren wij een drietal soorten wiet: de Bubble Kush, de Amnesia Haze en de White Choco. Daarnaast bestellen we de Kosher Kush hasj. Van elke soort doen we 1 gram, wat het totaal op 4 gram brengt. Je kunt overigens slechts maximaal 5 gram per klant per dag bestellen, wat uiteraard te maken heeft met de wetgeving. Wiethuisje werkt overigens naar eigen zeggen met selectief gekozen kwekers, zodat de kwaliteit van de wiet altijd hoog blijft.

Wat erg bevalt, is dat als je voor ’s middags 12 uur bestelt, je wiet de volgende werkdag al in huis is. In de praktijk blijkt dit trouwens vaak zelfs voor 17 uur ’s middags te zijn. Dit is natuurlijk ideaal met oog op het naderende weekend. Als je op uiterlijk donderdag besteld hebt, dan hoef je in het weekend niet meer langs een coffeeshop te rijden. Is in de context van tijd, discretie en het huidige koude weer natuurlijk erg comfortabel.

Om te betalen ben je overgeleverd aan crytpocurrency. Heb je dit niet in huis? Maak je geen zorgen, binnen luttele minuten heb je dit kinderlijk eenvoudig geregeld via iDeal, BanContact, Mister Cash, MyBank en zelfs SEPA overschrijving. Bij het afrekenen wordt alles duidelijk uitgelegd, zodat zowel het gebruikersgemak als de snelheid van bestellen gewaarborgd blijven. Heb je al wel crypto? Je kunt snel veilig en anoniem betalen met onder andere BTC, BCHABC, BCHSV, LTC, DASH, DOGE, RDD en POT.

Wij plaatsten onze bestelling trouwens buitenshuis via de smartphone. Dit werkt heel gemakkelijk, omdat de website van Wiethuisje is geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Het bestelproces blijft daarom net zo eenvoudig als thuis via de computer.

Heb je vragen? Wiethuisje heeft een bijzonder goede klantenservice. Ze zijn 24/7 bereikbaar via Telegram en e-mail, en delen via hun Telegramkanaal @wiethuisjekanaal bovendien regelmatig kortingsbonnen en nieuwtjes.

Wiet thuisbezorgd

Wiethuis.nl bezorgt zijn wiet op uitstekende wijze. Onze wiet (en hasj) ontvangen we discreet en in luchtdichtmateriaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de postbode iets ruikt en er vandoor gaat met jouw stash. Pas als je de volledig water- en luchtdichte zakjes opent komt de aangename wietlucht vrij. Vloei en tip krijg je overigens bij je bestelling geleverd, dus dat is een pluim waard.

Als wij inderdaad binnen 24 uur onze bestelling van wiet en hasj thuis geleverd krijgen, is het moment van testen aangebroken. Hieronder vind je op alfabetische volgorde onze bevindingen met de drie wietsoorten.

  • Amnesia Haze: Deze wiet is enorm krachtig en doet zijn naam eer aan. De smaak is kruidig, met tonen van citrusvruchten, wat we als aangenaam ervaren. De heftige effecten – ietwat psychotroop – verklaren waarom ooit is gekozen voor de naam “amnesia”, wat letterlijk geheugenverlies betekent. Onderga je stress of pijn, dan vergeet je met deze wiet even jouw fysieke en mentale zorgen. Je wordt er euforisch, relaxed en vrolijk van. Bovendien zul je slapen als een roos.
  • Bubble Kush: Deze wietsoort is relatief gemiddeld qua sterkte. Hij is een kruising tussen OG Kush en Bubbles, wat allereerst zorgt voor een fijn aroma van dennen en citrusvruchten. De smaak zelf ervaren wij dan ook mooi als ietwat zoetzuur. Net als de Amnesia Haze worden we euforisch, positief en relaxed. Omdat hij echter minder sterk is, zijn we iets energieker. Je kunt er iets meer van roken en het werkt prettig tegen pijn, negatieve gevoelens, en helpt zelfs tegen migraine en angst.
  • White Choco: Wiethuisje beschrijft deze wietsoort als hun pareltje. De zeldzame wiet is moeilijker dan andere soorten te krijgen, dus dat is een bijzonderheid op zich. In de praktijk komt naar voren waarom deze soort zo geliefd is. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de White Choco chocoladeachtige zoetheid. Hij is als sterk te omschrijven en zorgt zodoende voor een bijzonder actieve werking op de geest. Wees dan ook niet verrast dat je slaperig en hongerig wordt bij een grotere dosering. We worden zelf in ieder geval enorm relaxed en gefocust van de wietsoort, met uiteraard een blije attitude. De White Choco is in medicinale zin handig bij stress, depressies, migraine, spierspasmen en ontstekingen.

 

  • Kosher Kush: We konden het niet laten om 1 hasjsoort te proberen. De Kosher Kush heet een zwaargewicht te zijn, dus dat wekte onze interesse. En zwaar is hij! Deze granaat beschikt over 32,2% THC en is absoluut next level. Deze hasj is de perfecte afsluiter van de dag en zorgt voor een lekkere high. Na het roken van deze kruidige hasj ga je absoluut een goede nachtrust tegemoet. Je wordt relaxt, euforisch en positief. In dat kader is hij ook ideaal tegen slapeloosheid, stress, pijn en krijg je er goede eetlust van.

 

wiet online bestellenwiet bestellenwiet kopen onlineOnline wiet kopen bij Wiethuisje.nl: Conclusie

De website van Wiethuisje is duidelijk in gebruik en kent een fraai aanbod aan wiet (en hasj). Een extra compliment naar het aanbieden van de White Choco is hierbij op zijn plaats!

Alhoewel de betaalwijze wellicht even afschrikt als non-cryptogebruiker, blijk al snel dat het gaat om een zeer makkelijke en veilige manier van betalen. Op het gebied van service worden de afspraken bovendien nagekomen; onze bestelling is binnen 24 uur netjes thuisbezorgd en de post komt discreet binnen.

Wij kunnen absoluut stellen dat Nederland met een gerust hart online wiet kan bestellen bij Wiethuisje.nl. Oh, en voordat we het vergeten. De gram Kosher Kush Hasj is een aanrader. Ongekend sterk en een mooi om te vergelijken met de andere soorten, mochten we ooit Wiethuisjes hasjafdeling onder de loep nemen.

Succes met bestellen!

 

1 Comment

  1. […] de grootste onafhankelijk coffeeshop en growshop index heeft bij het Wiethuisje besteld en ons beoordeeld. Wietindex heeft bij ons de volgende soorten besteld; Amnesia Haze, White Choco, Bubble Kush en […]

Leave a Comment

Your email address will not be published.