Vind een coffeeshop in Limburg

Je bent in Limburg of je gaat naar Limburg en wilt weten waar een coffeeshop in de buurt zit? WietIndex.nl is je helpende hand! Je digitale helpende hand welteverstaan, want wij vinden voor jou de meest dichtstbijzijnde coffeeshop in Limburg. Of je nu in Maastricht of in Venlo een coffeeshop zoekt, vul je locatie in en wij laten zien waar de coffeeshops in de buurt zitten.

Coffeeshop in Maastricht gevonden?
Heb je via onze website een coffeeshop in Maastricht gevonden en wil je graag meer informatie? Ook dat is geen probleem, want per coffeeshop laten wij uitgebreide informatie zien, onder andere over de faciliteiten van de betreffende coffeeshop in Limburg. En je kunt hier ook je mening achterlaten over een coffeeshop door middel van een review. En je kunt natuurlijk de reviews van anderen bekijken. WietIndex.nl is dus meer dan alleen een simpele zoekmachine voor coffeeshops in Limburg.

Bekijk nog meer
Wil je op de hoogte blijven van het laatste wietnieuws of ben je op zoek naar specifieke wietproducten zoals CBD olie of een vaporizer? Ook daarvoor ben je bij WietIndex.nl aan het juiste adres. Wij zijn eigenlijk een soort startpagina voor alles wat met wiet te maken heeft. Dus zet deze pagina zeker even bij je bookmarks!

Coffeeshop Genesis

Sittard-Geleen Rijksweg Zuid 88
3 jaar ago
Apus Theme

Coffeeshop Blue Dream

Maastricht Scharnerweg 82
3 jaar ago
Apus Theme

Capricorn

Heerlen Akerstraat Noord 180
3 jaar ago
Apus Theme

Club 69

Maastricht Grote Gracht 97
3 jaar ago
Apus Theme

Club 88

Sittard-Geleen Rijksweg Zuid 82A
3 jaar ago
Apus Theme

Wall Street

Maastricht Grote Gracht 58
3 jaar ago
Apus Theme