1. cbdolie
  2. CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml

CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml

Merk

MedicalOil

Substantie

Olie

Ingrediënten

Cannabidiol, Cannabigerol, Capryl/Caprine Triglyceride, Cannabinol, Cannabichromene, Caprylic/Capric Triglyceride, Cannabis Sativa L. Extract. Geïnfuseerd met: Vita Complex. : Lavendel en Lemon taste (THC ND***)

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Schudden voor gebruik. Druppel ongeveer en uur voor het slapen de druppels onder de tong. Begin met 10 tot 15 druppels. Maximaal 30 druppels per dag. Houd de druppels ongeveer 1 minuut in de mond alvorens door te slikken. Door deze snelle opname wordt een hoog percentage werkzame stoffen in ons lichaam opgenomen. Bouw de dosering langzaam op of af. Dit is voor iedereen verschillend. Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding en kinderen onder de 12 jaar. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezond en gevarieerd dieet.

Smaak

Neutraal

THC gehalte

0.2 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Ja

Omschrijving van CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml

CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml is een revolutionair product dat speciaal is ontwikkeld om de gezondheid en het welzijn van mensen te bevorderen. Deze druppels van BioPharMedicaloil zijn verrijkt met hoogwaardige CBG-CBD oliën en bevatten zuivere extracten van hennepplanten. Wat dit product echt uniek maakt, is de combinatie van CBG en CBD, samen met een breed scala aan andere cannabinoïden en bioactieve stoffen. Deze krachtige mix zorgt voor een synergetisch "entourage-effect" dat de effectiviteit van de oliën versterkt. Het resultaat is een product dat de natuurlijke balans in het lichaam ondersteunt en helpt om het welzijn te verbeteren. Met CanaXtra 12% MedicalOil kunt u genieten van de voordelen van hennep zonder de psychoactieve effecten van THC. Deze oliën zijn zorgvuldig geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn volledig natuurzuiver. Bovendien worden ze geleverd in een handig 10 ml flesje, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn, waar u ook naartoe gaat. Geef uw lichaam de natuurlijke ondersteuning die het verdient met CanaXtra 12% MedicalOil. Voeg deze hoogwaardige druppels toe aan uw dagelijkse routine en ervaar de vele voordelen die ze te bieden hebben. Of u nu op zoek bent naar verlichting van pijn en ontstekingen, een betere nachtrust of gewoon een algeheel gevoel van welzijn, CanaXtra 12.

Veelgestelde vragen over CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml

De substantie van CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml komt in de vorm van Olie.

De ingrediënten van CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml zijn Cannabidiol, Cannabigerol, Capryl/Caprine Triglyceride, Cannabinol, Cannabichromene, Caprylic/Capric Triglyceride, Cannabis Sativa L. Extract. Geïnfuseerd met: Vita Complex. : Lavendel en Lemon taste (THC ND***).

Het THC gehalte is 0.2 %.

De gebruiksaanwijzing van CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml is als volgt:

Schudden voor gebruik. Druppel ongeveer en uur voor het slapen de druppels onder de tong. Begin met 10 tot 15 druppels. Maximaal 30 druppels per dag. Houd de druppels ongeveer 1 minuut in de mond alvorens door te slikken. Door deze snelle opname wordt een hoog percentage werkzame stoffen in ons lichaam opgenomen. Bouw de dosering langzaam op of af. Dit is voor iedereen verschillend. Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding en kinderen onder de 12 jaar. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezond en gevarieerd dieet..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml heeft als smaak: CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml.

CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml is veganistisch: Ja.

CanaXtra 12% MedicalOil 10 ml bevat lichaamseigen stoffen: Ja.

Bekijk ook andere cbd-oliën