1. cbdolie
  2. CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO

CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO

Merk

Phyto plus

Substantie

Olie

Ingrediënten

Cannabigerol (CBG) 500mg, hennepzaadolie, terpenen, flavonoïden

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Breng twee tot vier druppels op of onder de tong aan, tot drie keer per dag. Houd 60 seconden in uw mond voordat u het doorslikt. Voor nieuwe gebruikers: driemaal daags één druppel. Elke drie dagen kunt u met één druppel per inname verhogen totdat u de gewenste dosis heeft bereikt. (Meestal is dit rond dag 12).

Smaak

Zonder smaak

THC gehalte

0 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Ja

Omschrijving van CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO

Onze CBG Hennepolie Druppels 5% zijn een revolutionair product dat de moeder van alle cannabinoïden, CBG, bevat. Deze minder bekende fyto-cannabinoïde is afkomstig van de hennepplant en heeft vergelijkbare uitzonderlijke eigenschappen als CBD. Met onze CBG olie kunt u uw lichaam en geest ondersteunen om het algehele welzijn te bevorderen. Met een krachtige concentratie van 500mg PHYTO, biedt onze CBG Hennepolie Druppels 5% een unieke en effectieve formule. Deze olie is speciaal ontworpen om de unieke eigenschappen van CBG te benutten en te profiteren van de voordelen die dit fantastische product uit de natuur te bieden heeft. Onze CBG Hennepolie Druppels 5% worden zorgvuldig geproduceerd en geëxtraheerd uit natuurlijke hennepplanten. Deze hoogwaardige olie is geschikt voor dagelijks gebruik en kan eenvoudig worden ingenomen met behulp van de handige druppelfles. Met slechts een paar druppels per dag kunt u genieten van de vele voordelen van CBG en uw algehele welzijn bevorderen. Met onze CBG Hennepolie Druppels 5% geeft u uw lichaam en geest de ondersteuning die ze verdienen. Ontdek vandaag nog de kracht van CBG en ervaar zelf de unieke eigenschappen van dit fantastische product uit de natuur.

Veelgestelde vragen over CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO

De substantie van CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO komt in de vorm van Olie.

De ingrediënten van CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO zijn Cannabigerol (CBG) 500mg, hennepzaadolie, terpenen, flavonoïden.

Het THC gehalte is 0 %.

De gebruiksaanwijzing van CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO is als volgt:

Breng twee tot vier druppels op of onder de tong aan, tot drie keer per dag. Houd 60 seconden in uw mond voordat u het doorslikt. Voor nieuwe gebruikers: driemaal daags één druppel. Elke drie dagen kunt u met één druppel per inname verhogen totdat u de gewenste dosis heeft bereikt. (Meestal is dit rond dag 12)..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO heeft als smaak: CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO.

CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO is veganistisch: Ja.

CBG Hennepolie Druppels 5% | 500mg PHYTO bevat lichaamseigen stoffen: Ja.

Bekijk ook andere cbd-oliën