1. cbdolie
  2. CBN 10% MedicalSleep 10 ml

CBN 10% MedicalSleep 10 ml

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over CBN 10% MedicalSleep 10 ml. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties CBN 10% MedicalSleep 10 ml

Merk

MedicalOil

Substantie

Olie

Ingrediënten

Capryl/Caprine Triglyceride, Cannabinol, Myrceen, Caryofylleen, Pineen, Linalool. Geïnfuseerd met: Liposomale Gaba - L-Theanine - Vitamine E - Passiebloem-extract Kamillebloem-olie en HHC. (THC ND***)

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Schudden voor gebruik. Druppel ongeveer en uur voor het slapen de druppels onder de tong. Begin met 4 tot 8 druppels. Maximaal 30 druppels per dag. Houd de druppels ongeveer 1 minuut in de mond alvorens door te slikken. Door deze snelle opname wordt een hoog percentage werkzame stoffen in ons lichaam opgenomen. Bouw de dosering langzaam op of af. Dit is voor iedereen verschillend. Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding en kinderen onder de 12 jaar. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezond en gevarieerd dieet.

Smaak

Neutraal

THC gehalte

0.2 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Ja

Omschrijving van CBN 10% MedicalSleep 10 ml

De CBN 10% MedicalSleep 10 ml is een revolutionair product dat speciaal is ontwikkeld om je geest en lichaam tot rust te brengen. Deze MedicalOil CBN-druppels bevatten geïsoleerde Cannabinol (CBN) die afkomstig is van hennepplanten die op een zorgvuldige manier zijn geëxtraheerd met behulp van alcohol. Met behulp van een nieuwe formule die bestaat uit zorgvuldig geselecteerde verbindingen, bieden deze druppels een unieke manier om te ontspannen en je geest te kalmeren. Of je nu last hebt van stress, angstgevoelens of moeite hebt met slapen, de CBN 10% MedicalSleep 10 ml kan je helpen om een goede nachtrust te krijgen. Deze druppels zijn eenvoudig in gebruik. Voeg gewoon een paar druppels toe aan je favoriete drankje of neem ze rechtstreeks onder je tong voor een snelle absorptie. De handige 10 ml fles zorgt ervoor dat je het product gemakkelijk kunt meenemen, waar je ook naartoe gaat. Probeer vandaag nog de CBN 10% MedicalSleep 10 ml en ontdek zelf de ontspannende kracht van deze unieke formule. Je zult versteld staan van de rust en sereniteit die je zult ervaren na het gebruik van deze druppels. Haal het beste uit je nachtrust en geniet van een ontspannen geest en lichaam met de CBN 10% MedicalSleep 10 ml.

Veelgestelde vragen over CBN 10% MedicalSleep 10 ml

De substantie van CBN 10% MedicalSleep 10 ml komt in de vorm van Olie.

De ingrediënten van CBN 10% MedicalSleep 10 ml zijn Capryl/Caprine Triglyceride, Cannabinol, Myrceen, Caryofylleen, Pineen, Linalool. Geïnfuseerd met: Liposomale Gaba - L-Theanine - Vitamine E - Passiebloem-extract Kamillebloem-olie en HHC. (THC ND***).

Het THC gehalte is 0.2 %.

De gebruiksaanwijzing van CBN 10% MedicalSleep 10 ml is als volgt:

Schudden voor gebruik. Druppel ongeveer en uur voor het slapen de druppels onder de tong. Begin met 4 tot 8 druppels. Maximaal 30 druppels per dag. Houd de druppels ongeveer 1 minuut in de mond alvorens door te slikken. Door deze snelle opname wordt een hoog percentage werkzame stoffen in ons lichaam opgenomen. Bouw de dosering langzaam op of af. Dit is voor iedereen verschillend. Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding en kinderen onder de 12 jaar. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezond en gevarieerd dieet..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

CBN 10% MedicalSleep 10 ml heeft als smaak: CBN 10% MedicalSleep 10 ml.

CBN 10% MedicalSleep 10 ml is veganistisch: Ja.

CBN 10% MedicalSleep 10 ml bevat lichaamseigen stoffen: Ja.

Bekijk ook andere cbd-oliën