1. cbdolie
  2. Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met

Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met

Merk

Cibdol

Substantie

Capsule

Ingrediënten

Ashwagandha; Saffraan-extract; L-Theanine (Groene Thee); Kaneelextract; Valeriaanwortelextract

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Neem voor het beste resultaat 1 tot 2 capsules per dag in met een glas water (bij voorkeur na een maaltijd). Vermijd kauwen op de capsules.

Smaak

Neutraal

THC gehalte

0.0 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met

Stress Assist is een natuurlijk voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om je stemming te verbeteren. In tijden van stress en spanning biedt dit supplement een unieke combinatie van vijf belangrijke ingrediënten die helpen om evenwicht en ontspanning te bevorderen. Dit supplement bevat ashwagandha, saffraan, L-theanine, kaneel en valeriaanwortelextract, die samenwerken om je mentale welzijn te ondersteunen. Ashwagandha staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen, terwijl saffraan je stemming positief kan beïnvloeden. L-theanine zorgt voor een gevoel van rust en kalmte, terwijl kaneel een verwarmend effect heeft op zowel lichaam als geest. Valeriaanwortelextract helpt om een goede nachtrust te bevorderen, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde balans. Met Stress Assist kun je langdurige ontspanning en evenwicht ervaren, zelfs in de meest stressvolle periodes. Het is een natuurlijk supplement dat je helpt om je stressniveaus onder controle te houden, zodat je kunt genieten van een rustige geest en een positieve gemoedstoestand. Voeg dit supplement toe aan je dagelijkse routine en ervaar de voordelen van natuurlijke stressverlichting.

Veelgestelde vragen over Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met

De substantie van Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met komt in de vorm van Capsule.

De ingrediënten van Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met zijn Ashwagandha; Saffraan-extract; L-Theanine (Groene Thee); Kaneelextract; Valeriaanwortelextract.

Het THC gehalte is 0.0 %.

De gebruiksaanwijzing van Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met is als volgt:

Neem voor het beste resultaat 1 tot 2 capsules per dag in met een glas water (bij voorkeur na een maaltijd). Vermijd kauwen op de capsules..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met heeft als smaak: Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met.

Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met is veganistisch: Ja.

Cibdol Stress Assist 30 capsules Natuurlijk anti-stress supplement voor langdurige ontspanning en evenwicht Met bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën