1. cbdolie
  2. Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr

Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr

Merk

Sana Hemp

Substantie

Druppels

Ingrediënten

Vegetarische
glycerine, Aqua purificata,
Hennep sap poeder, Citroenzuur,
Rozemarijn extract, Xanthaan gom,
Kalium sorbaat. CBDA: ca 500 mg.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Doe eenmaal daags- bij voorkeur vóór het ontbijt 3-6 druppels Sana Hemp Juice CBD-A onder de tong, wacht ongeveer 20 seconden en slik dan door. Sana Hemp Juice Tinctuur kan ook gemengd worden in een ¼ glas water of vruchtensap welke daarna direct opgedrongen dient te worden.

Smaak

Original, Mint

THC gehalte

0 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Omschrijving van Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr

De Sana Hemp® CBDA tinctuur van 30 gr is een uniek en innovatief product dat je helpt om op natuurlijke wijze je welzijn te bevorderen. Deze tinctuur wordt gemaakt van 100% rauw hennepsap, waardoor je profiteert van het volledige spectrum aan essentiële voedingsstoffen. Maar dat is niet alles - deze tinctuur bevat ook grote hoeveelheden Cannabidiol (CBD), afkomstig uit het blad en de knop van de legale industriële volwassen hennepplant. Met de Sana Hemp Juice CBD-A tinctuur kun je op een eenvoudige en effectieve manier je dagelijkse CBD-inname verhogen. CBD staat bekend om zijn vele voordelen voor de gezondheid, waaronder het verminderen van stress en angst, het bevorderen van een goede nachtrust en het ondersteunen van een gezond immuunsysteem. Bovendien is deze tinctuur volledig natuurlijk en vrij van chemicaliën, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van CBD. Voeg deze Sana Hemp® CBDA tinctuur toe aan je dagelijkse routine en ervaar de kracht van rauw hennepsap en CBD. Met zijn handige formaat van 30 gr kun je deze tinctuur gemakkelijk meenemen, waar je ook gaat. Verwen jezelf met de natuurlijke rijkdommen van de hennepplant en geef je welzijn een boost met deze hoogwaardige tinctuur.

Veelgestelde vragen over Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr

De substantie van Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr komt in de vorm van Druppels.

De ingrediënten van Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr zijn Vegetarische
glycerine, Aqua purificata,
Hennep sap poeder, Citroenzuur,
Rozemarijn extract, Xanthaan gom,
Kalium sorbaat. CBDA: ca 500 mg..

Het THC gehalte is 0 %.

De gebruiksaanwijzing van Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr is als volgt:

Doe eenmaal daags- bij voorkeur vóór het ontbijt 3-6 druppels Sana Hemp Juice CBD-A onder de tong, wacht ongeveer 20 seconden en slik dan door. Sana Hemp Juice Tinctuur kan ook gemengd worden in een ¼ glas water of vruchtensap welke daarna direct opgedrongen dient te worden..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr heeft als smaak: Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr.

Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr is veganistisch: Ja.

Sana Hemp® CBDA tinctuur 30 gr bevat lichaamseigen stoffen: .

Bekijk ook andere cbd-oliën