[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Ook vaporizers mogen niet in ons assortiment ontbreken. Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten vaporizers zoals een wiet vaporizer, een vaporizer pen, een volcano vaporizer en nog meer. Bekijk ons actuele aanbod en bestel je favoriete vaporizer eenvoudig online. Keuze stress? Onze online partner Azarius heeft een hele mooie top 10 vaporizers samengesteld. Ga direct naar de top 10 vaporizers.
[products limit=”16″ columns=”4″ category=”vaporizer”]
Het gebruik van een vaporizer
Een vaporizer ofwel verdamper kun je gebruiken om kruiden zoals cannabis, tijm, lavendel of eucalyptus te verdampen. De vaporizer zorgt ervoor dat je alleen de werkzame stoffen en niet de schadelijke stoffen binnen krijgt. Dat is het grote voordeel. Er zijn ook weed vaporizers verkrijgbaar die ervoor zorgen dat Tetrahydrocannabinol (THC), Cannabidiol (CBD) en Cannabinol (CBN) vrijkomt. Naast een wiet vaporizer is het mogelijk om CBD olie te verdampen met een vaporizer.
Verschillende soorten vaporizers
In onze webshop kun je voor jou de ideale vaporizer kopen. Of je nu een Volcano vaporizer wilt of een van de andere modellen, wij zorgen ervoor dat de vaporizer netjes bij je thuis wordt afgeleverd. Bekijk ook de andere producten in onze webshop of zoek een coffeeshop bij jou in de buurt. WietIndex.nl is een complete website voor alles wat met wiet te maken heeft.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][apus_custom_menu title=”Wiet menu” nav_menu=”webshop-menu”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]