1. cbdolie
  2. Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag

Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag

Merk

Arkopharma

Substantie

Crème

Ingrediënten

CBD, Cannadibiol genoemd (175 mg per tube), een actief bestanddeel van hennep Cannabis sativa L. Etherische olie van Gaultheria, en extracten van Arnica en Boswellia.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Breng een tot twee druppels van de crème aan op de betrokken zones totdat deze volledig geabsorbeerd is. 2 tot 3 maal per dag.

Smaak

Zonder

THC gehalte

10 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag

Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme heeft een verzachtend effect op de gewrichten, waardoor ze ontspannen en comfortabel aanvoelen. Deze crème is speciaal ontwikkeld om gevoelige zones te masseren en biedt een gemakkelijke en efficiënte oplossing voor gewrichtsproblemen. Met zijn unieke vochtinbrengende formule dringt Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme snel door in de huid, waardoor de actieve ingrediënten diep in de gewrichten kunnen doordringen. Dit zorgt voor een directe verlichting en bevordert de beweeglijkheid van de gewrichten. Bovendien heeft deze crème een aangenaam parfum, waardoor de massage een ontspannende en verfrissende ervaring wordt. Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme biedt een dubbel effect voor het verzachten en ontspannen van de gewrichten. Niet alleen vermindert het de pijn en stijfheid, maar het helpt ook om de gewrichtsfunctie te verbeteren. Door de crème 2 tot 3 keer per dag aan te brengen, kunnen de voordelen maximaal worden benut. Geniet van de weldaad van Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme en geef uw gewrichten de zorg en ontspanning die ze verdienen.

Veelgestelde vragen over Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag

De substantie van Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag komt in de vorm van Crème.

De ingrediënten van Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag zijn CBD, Cannadibiol genoemd (175 mg per tube), een actief bestanddeel van hennep Cannabis sativa L. Etherische olie van Gaultheria, en extracten van Arnica en Boswellia..

Het THC gehalte is 10 %.

De gebruiksaanwijzing van Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag is als volgt:

Breng een tot twee druppels van de crème aan op de betrokken zones totdat deze volledig geabsorbeerd is. 2 tot 3 maal per dag..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag heeft als smaak: Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag.

Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag is veganistisch: Ja.

Arkoflex Chondro-Aid Flash Creme Voor de Verzachting en Ontspanning van de Gewrichten 60 ML 2 tot 3 Maal per Dag bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën