1. cbdolie
  2. BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan)

BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan)

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan). Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan)

Merk

BAC CBD

Substantie

Druppels

Ingrediënten

CBG (cannabigerol) Bevat ook CBG-A, CBD, CBD-A en CBC

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

U druppelt de juiste hoeveelheid CBG onder uw tong. U laat deze 60 seconden inwerken en daarna slikt u het middel door. Hoeveel CBG u nodig heeft, is afhankelijk van wat uw lichaam vraagt. We raden u aan de inname rustig op te bouwen en zelf aan te voelen hoe uw lichaam hierop reageert. Verder is het goed de inname van de druppels te verdelen over de dag, bijvoorbeeld ’s ochtends, met lunchtijd en na het avondeten.

Smaak

Neutraal

THC gehalte

0.05 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan)

BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan) is een uniek en bijzonder product dat de krachtige werking van CBG (cannabigerol) benut. CBG speelt een essentiële rol in het productieproces van CBD, een van de vele cannabinoïden die voorkomen in de hennepplant. Het interessante aan CBG is dat het tijdens de bloeiperiode enzymen omzet in CBD en andere cannabinoïden, wat echter resulteert in een vermindering van de hoeveelheid CBG. Gelukkig bevatten sommige hennepplanten nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid CBG, waardoor BAC CBG Olie gemaakt kan worden met een rijkdom van maar liefst 5 procent CBG! Deze geconcentreerde olie is zorgvuldig gezuiverd en bevat uitsluitend veganistische ingrediënten. Met BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan) geniet je van de vele voordelen die CBG te bieden heeft. CBG staat bekend om zijn potentiële ontstekingsremmende, pijnverlichtende en kalmerende eigenschappen. Daarnaast kan het helpen bij het bevorderen van een gezonde slaap en het verbeteren van de algehele gemoedstoestand. Deze hoogwaardige olie is ontwikkeld met de grootste zorg en aandacht voor kwaliteit. Elk flesje bevat een nauwkeurig gedoseerde hoeveelheid CBG, zodat je altijd kunt rekenen op een consistente werking. BAC CBG O.

Veelgestelde vragen over BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan)

De substantie van BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan) komt in de vorm van Druppels.

De ingrediënten van BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan) zijn CBG (cannabigerol) Bevat ook CBG-A, CBD, CBD-A en CBC.

Het THC gehalte is 0.05 %.

De gebruiksaanwijzing van BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan) is als volgt:

U druppelt de juiste hoeveelheid CBG onder uw tong. U laat deze 60 seconden inwerken en daarna slikt u het middel door. Hoeveel CBG u nodig heeft, is afhankelijk van wat uw lichaam vraagt. We raden u aan de inname rustig op te bouwen en zelf aan te voelen hoe uw lichaam hierop reageert. Verder is het goed de inname van de druppels te verdelen over de dag, bijvoorbeeld ’s ochtends, met lunchtijd en na het avondeten..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan) heeft als smaak: BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan).

BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan) is veganistisch: Ja.

BAC CBG Olie Purified 5% (Vegan) bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën