1. cbdolie
  2. Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust

Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust

Merk

Cibdol

Substantie

Olie

Ingrediënten

Ingrediënten: Cellulose, hemp extract (cannabidiol and cannabinol), 5-htp, humulus lupulus L. Hardcapsule shell: hydroxypropyl methyl cellulos

Aantal stuks in verpakking

30 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule voor het slapen

Smaak

Neutraal

THC gehalte

0.0 %

Veganistisch

Nee

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust

Geef jezelf de kans om te rusten en te herstellen, het is belangrijk als je het maximale uit het leven wilt halen. Ervaar een betere ochtend door vandaag nog te beginnen met het bevorderen van je slaap met onze Stay Asleep Capsules. In deze capsules combineren we gelijke hoeveelheden CBD en CBN (12,5 mg) met hop en 5-HTP voor een volledig natuurlijke ervaring. De cannabinoïden werken samen en benutten het entourage-effect, waarbij elke verbinding het lichaam van top tot teen ondersteunt. Bovendien bevat hop speciale terpenen om de algehele impact te versterken. Aan de andere kant speelt 5-HTP een belangrijke rol bij de productie van serotonine, een neurochemische stof die betrokken is bij slaap, eetlust en stemming. Zonder slaap krijgt je lichaam niet de nodige tijd om cellen te herstellen, energie te regenereren, emoties te reguleren en dagelijkse informatie te verwerken. Kortom, goed slapen is essentieel om optimaal te presteren en je goed te voelen. Het moderne leven is echter niet altijd gemakkelijk en ononderbroken slapen is niet vanzelfsprekend. Hier komen de Stay Asleep Capsules van pas! Deze exclusieve formule verzacht niet alleen, maar helpt je ook om een diepe en rustgevende slaap te bereiken. Onze Stay Asleep Capsules zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke oplossing om de slaapkwaliteit te verbeteren en 's ochtends fris en energiek.

Veelgestelde vragen over Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust

De substantie van Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust komt in de vorm van Olie.

De ingrediënten van Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust zijn Ingrediënten: Cellulose, hemp extract (cannabidiol and cannabinol), 5-htp, humulus lupulus L. Hardcapsule shell: hydroxypropyl methyl cellulos.

Het THC gehalte is 0.0 %.

De gebruiksaanwijzing van Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust is als volgt:

Neem 1 capsule voor het slapen.

Deze zit ook in de verpakking van 30 stuk(s) bijgesloten.

Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust heeft als smaak: Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust.

Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust is veganistisch: Nee.

Cibdol Stay Asleep Slaapsupplement 30 capsules Met CBD, CBN, hop en 5htp Bevordert de nachtrust bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën