CBDolie 5% FieldGrown

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over CBDolie 5% FieldGrown. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties CBDolie 5% FieldGrown

Merk

FieldGrown

Substantie

Druppels

Ingrediënten

INGREDIËNTEN CBD-destillaat, MCT-olie EIGENDOMMEN Cannabidiol-olie (CBD) heeft verschillende gunstige eigenschappen in het lichaam en kan worden gebruikt voor de regulering en verbetering van lichaamsfuncties

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

HOE TE GEBRUIKEN Schud de injectieflacon voor gebruik Duw op de druppelpomppomp om olie te vullen, Druppel de druppels sublinguaal, houd de mondholte ongeveer twee (2) minuten afgesloten Vermijd blootstelling aan licht en warmte. Koel en donker bewaren. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik bij zwangerschap of borstvoeding en bij personen jonger dan 18 jaar.

Smaak

Kokos

THC gehalte

0 %

Veganistisch

Lichaamseigen stof

Omschrijving van CBDolie 5% FieldGrown

CBDolie 5% FieldGrown is een hoogwaardige CBD-olie die wordt geproduceerd uit de bloemen, bladeren en stengels van hennepplanten. Deze olie bevat een hoog gehalte aan cannabidiol (CBD) en wordt gewonnen door middel van CO2 superkritische extractie. Deze innovatieve extractiemethode zorgt ervoor dat alle waardevolle eigenschappen en helende kenmerken van de oorspronkelijke plant behouden blijven. Wat CBDolie 5% FieldGrown onderscheidt, is dat de hennepplanten worden geteeld op velden met optimale omstandigheden. Deze velden zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun vruchtbare bodem en het gunstige klimaat. Hierdoor kunnen de planten op natuurlijke wijze groeien en gedijen, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of pesticiden. Dit resulteert in een CBD-olie van uitzonderlijke kwaliteit. CBD-olie heeft geen psychoactief effect op het menselijk lichaam, waardoor het veilig en legaal te gebruiken is. In plaats daarvan activeert het de receptoren van het endocannabinoïdesysteem, een belangrijk systeem in ons lichaam dat verantwoordelijk is voor het handhaven van de balans en het reguleren van verschillende biologische functies. Door CBD-olie aan je dagelijkse routine toe te voegen, kun je mogelijk profiteren van de vele mogelijke voordelen die het kan bieden voor je algehele welzijn. CBDolie 5% FieldGrown is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige.

Veelgestelde vragen over CBDolie 5% FieldGrown

De substantie van CBDolie 5% FieldGrown komt in de vorm van Druppels.

De ingrediënten van CBDolie 5% FieldGrown zijn INGREDIËNTEN CBD-destillaat, MCT-olie EIGENDOMMEN Cannabidiol-olie (CBD) heeft verschillende gunstige eigenschappen in het lichaam en kan worden gebruikt voor de regulering en verbetering van lichaamsfuncties.

Het THC gehalte is 0 %.

De gebruiksaanwijzing van CBDolie 5% FieldGrown is als volgt:

HOE TE GEBRUIKEN Schud de injectieflacon voor gebruik Duw op de druppelpomppomp om olie te vullen, Druppel de druppels sublinguaal, houd de mondholte ongeveer twee (2) minuten afgesloten Vermijd blootstelling aan licht en warmte. Koel en donker bewaren. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik bij zwangerschap of borstvoeding en bij personen jonger dan 18 jaar..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

CBDolie 5% FieldGrown heeft als smaak: CBDolie 5% FieldGrown.

CBDolie 5% FieldGrown is veganistisch: .

CBDolie 5% FieldGrown bevat lichaamseigen stoffen: .

Bekijk ook andere cbd-oliën