1. cbdolie
  2. Relief, Relax Revive St. James Feelgood

Relief, Relax Revive St. James Feelgood

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Relief, Relax Revive St. James Feelgood. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Relief, Relax Revive St. James Feelgood

Merk

St. James Feelgood

Substantie

Druppels

Ingrediënten

Ingredients: PROHHC 10% 10ml, Hempseed oil, MCT oil, Terpenes

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tot 5 druppels (afhankelijk van het de behoefte) en hou deze ongeveer een minuut onder de tong voordat je het doorslikt. Binnen een half uur tot anderhalf uur zal je de eerste effecten ervaren.

Smaak

Neutraal

THC gehalte

0 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van Relief, Relax Revive St. James Feelgood

St. James Feelgoods Relief, Relax & Revive oil is een onmisbaar product voor iedereen die op zoek is naar verlichting van stress en pijn. Deze speciale olie is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die een kalmerend en ontspannend effect hebben op zowel lichaam als geest. Deze unieke formule bevat PROHHC, een krachtige natuurlijke stof die bijdraagt aan een betere nachtrust, een diepere ontspanning en een verhoogd gevoel van creativiteit. Of je nu worstelt met slapeloosheid, spierpijn of gewoon behoefte hebt aan een moment van pure ontspanning, St. James Feelgoods Relief, Relax & Revive oil is er om je te helpen. Daarnaast is deze olie niet alleen effectief, maar ook heerlijk om te gebruiken. Dankzij de zachte en verfijnde geur van de olie creëer je een rustgevende sfeer in je omgeving. Breng een paar druppels aan op je polsen, nek of voeten en laat je meevoeren naar een wereld van rust en sereniteit. Voel de spanning uit je lichaam wegvloeien en geniet van het gevoel van totale ontspanning. Met St. James Feelgoods Relief, Relax & Revive oil geef je jezelf de ultieme verwennerij en zorg je voor een moment van pure welzijn. Laat de stress en pijn achter je en omarm een leven vol rust, ontspanning en creativiteit.

Veelgestelde vragen over Relief, Relax Revive St. James Feelgood

De substantie van Relief, Relax Revive St. James Feelgood komt in de vorm van Druppels.

De ingrediënten van Relief, Relax Revive St. James Feelgood zijn Ingredients: PROHHC 10% 10ml, Hempseed oil, MCT oil, Terpenes.

Het THC gehalte is 0 %.

De gebruiksaanwijzing van Relief, Relax Revive St. James Feelgood is als volgt:

Neem 1 tot 5 druppels (afhankelijk van het de behoefte) en hou deze ongeveer een minuut onder de tong voordat je het doorslikt. Binnen een half uur tot anderhalf uur zal je de eerste effecten ervaren..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Relief, Relax Revive St. James Feelgood heeft als smaak: Relief, Relax Revive St. James Feelgood.

Relief, Relax Revive St. James Feelgood is veganistisch: Ja.

Relief, Relax Revive St. James Feelgood bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën