1. cbdolie
  2. CBN Olie 5% Special Gold

CBN Olie 5% Special Gold

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over CBN Olie 5% Special Gold. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties CBN Olie 5% Special Gold

Merk

CBN Olie

Substantie

Druppels

Ingrediënten

CBN, CBD, CBG, CBC en natuurlijke terpenen

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Het is onnmogelijk aan te geven wat de exacte dosering Is. De effecten zijn voor iedereen verschillend omdat ieder persoon uniek is en CBN Olie voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. De dosering voor kinderen is hetzelfde als voor de volwassenen. Gebruik CBN Olie: Eerste gebruik: 1 druppel olie onder de tong om de smaak te ervaren. Na een minuut kan de olie worden doorgeslikt. Smaakt de olie niet lekker? Neem dan meteen na die 1 minuut wat te drinken of te eten zodat je de smaak niet meer proeft. Voor het beste resultaat en om ook je immuunsysteem te versterken moet er een spiegel opbouwd worden. Gebruiksaanwijzing CBN Olie : Neem de CBN Olie 3 keer per dag: - In de ochtend - In de middag - In de avond een uur / een half uur voor het slapen De eerste dag neem je 1 druppel per keer. Daarna verhoog je per dag de dosis met 1 druppel per keer tot het gewenste resultaat is bereikt. Dus de 1ste dag 1 druppel, de 2de dag 2 druppels enz. Je kan de dosis zo hoog inzetten als je zelf wil. Je kan geen overdosis krijgen en CBN Olie is niet verslavend! De beste dosering is voor iedereen verschillend. Sommige hebben voldoende aan 1 of 2 druppels terwijl een ander veel meer druppels nodig heeft. Let op: Je kunt de druppels ook innemen met een lepel als het druppelen onder de tong lastig is. Na inname ook weer 1 minuut in de mond houden. Voor een maximaal effect heeft het niet de voorkeur de druppels met eten en drinken in te nemen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het maximale effect kan behalen met onze CBN Olie. Daarom staan wij altijd in contact met onze klanten om hen te adviseren met het gebruik van de olie.

Smaak

Neutraal

THC gehalte

0.02 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van CBN Olie 5% Special Gold

CBN Olie 5% Special Gold is een revolutionair nieuw product dat veel meer biedt dan alleen CBN of CBD. Deze olie bevat ook andere waardevolle cannabinoïden, zoals CBC en CBG, evenals natuurlijke terpenen. CBN is een unieke stof die positieve effecten kan hebben op ons lichaam. Dit voedingssupplement heeft krachtige anti-bacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen, het kan pijn verlichten en zelfs helpen bij slapeloosheid. Terwijl steeds meer mensen bekend raken met CBD, is CBN Olie een innovatief product dat niet alleen CBD bevat, maar ook andere waardevolle extracten. Deze combinatie zorgt voor een synergetisch effect en biedt een krachtigere werking dan traditionele CBD-producten. Als je momenteel niet volledig van het leven kunt genieten en op zoek bent naar een oplossing voor jouw klachten, dan zou CBN Olie wel eens de perfecte oplossing voor jou kunnen zijn. Of je nu worstelt met slaapproblemen, pijn, stress of spanning, CBN Olie Full Spectrum kan een waardevolle toevoeging zijn in jouw dagelijkse routine. De speciale formule van CBN Olie 5% Special Gold garandeert een optimale concentratie van CBN en andere waardevolle stoffen, zodat je kunt genieten van maximale resultaten. Met CBN Olie 5% Special Gold krijg je niet alleen de voordelen van CBN en CBD, maar ook van CBC, CBG en natuurlijke terpenen. Deze combinatie van krachtige stoffen zorgt voor een algeheel gevoel van welzijn en kan helpen.

Veelgestelde vragen over CBN Olie 5% Special Gold

De substantie van CBN Olie 5% Special Gold komt in de vorm van Druppels.

De ingrediënten van CBN Olie 5% Special Gold zijn CBN, CBD, CBG, CBC en natuurlijke terpenen.

Het THC gehalte is 0.02 %.

De gebruiksaanwijzing van CBN Olie 5% Special Gold is als volgt:

Het is onnmogelijk aan te geven wat de exacte dosering Is. De effecten zijn voor iedereen verschillend omdat ieder persoon uniek is en CBN Olie voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. De dosering voor kinderen is hetzelfde als voor de volwassenen. Gebruik CBN Olie: Eerste gebruik: 1 druppel olie onder de tong om de smaak te ervaren. Na een minuut kan de olie worden doorgeslikt. Smaakt de olie niet lekker? Neem dan meteen na die 1 minuut wat te drinken of te eten zodat je de smaak niet meer proeft. Voor het beste resultaat en om ook je immuunsysteem te versterken moet er een spiegel opbouwd worden. Gebruiksaanwijzing CBN Olie : Neem de CBN Olie 3 keer per dag: - In de ochtend - In de middag - In de avond een uur / een half uur voor het slapen De eerste dag neem je 1 druppel per keer. Daarna verhoog je per dag de dosis met 1 druppel per keer tot het gewenste resultaat is bereikt. Dus de 1ste dag 1 druppel, de 2de dag 2 druppels enz. Je kan de dosis zo hoog inzetten als je zelf wil. Je kan geen overdosis krijgen en CBN Olie is niet verslavend! De beste dosering is voor iedereen verschillend. Sommige hebben voldoende aan 1 of 2 druppels terwijl een ander veel meer druppels nodig heeft. Let op: Je kunt de druppels ook innemen met een lepel als het druppelen onder de tong lastig is. Na inname ook weer 1 minuut in de mond houden. Voor een maximaal effect heeft het niet de voorkeur de druppels met eten en drinken in te nemen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het maximale effect kan behalen met onze CBN Olie. Daarom staan wij altijd in contact met onze klanten om hen te adviseren met het gebruik van de olie..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

CBN Olie 5% Special Gold heeft als smaak: CBN Olie 5% Special Gold.

CBN Olie 5% Special Gold is veganistisch: Ja.

CBN Olie 5% Special Gold bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën