1. cbdolie
  2. Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml

Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml

Merk

Nature Cure

Substantie

Olie

Ingrediënten

Coconut oil (MCT oil) or hemp seed oil & full spectrum hemp extract (3000 mg CBD).

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

De inname is erg makkelijk. De gewenste hoeveelheid olie wordt onder de tong gedruppeld, 60 seconden laten inwerken en daarna inslikken. De juiste dosering van de olie is niet precies aan te geven, omdat elk mens en iedere aandoening verschillend is. Bouw de inname rustig op en luister vooral naar (de reactie van) uw lichaam. Verdeel de inname van de druppels bij voorkeur verdeeld over de dag (2 á 3 maal daags). Indien gewenst gelijk tijdig innemen met CBG-olie of CBN-olie.

Smaak

Zonder smaak

THC gehalte

0 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Omschrijving van Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml

Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml bevat een krachtige dosis van 2000 mg CBD, maar dat is niet alles. Deze variant van CBD-olie bevat namelijk nog meer inhoudsstoffen dan onze andere varianten. Tijdens het productieproces wordt het extract namelijk niet verder bewerkt, waardoor het de naam 'RAW' CBD-olie heeft gekregen. Hierdoor blijven er meer waardevolle inhoudsstoffen uit de hennepplant behouden in het extract. Denk hierbij aan flavonoïden, terpenen en diverse cannabinoïden zoals CBD, THC, CBG, CBN en CBC. Deze unieke combinatie van inhoudsstoffen kan een positieve bijdrage leveren aan de werking van de olie, hoewel dit effect kan variëren van persoon tot persoon. De Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en natuurlijke ondersteuning voor hun welzijn. De rijke inhoudsstoffen in deze olie kunnen synergetisch werken en elkaar versterken, wat kan resulteren in een nog effectievere werking. Bovendien is deze CBD-olie van full spectrum, wat betekent dat het de volledige reeks inhoudsstoffen van de hennepplant bevat, inclusief de kleine hoeveelheid THC die wettelijk is toegestaan. Dit zorgt voor een optimale werking en zorgt ervoor dat het volledige potentieel van de hennepplant wordt benut. Met de Nature Cure CBD/CBDA.

Veelgestelde vragen over Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml

De substantie van Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml komt in de vorm van Olie.

De ingrediënten van Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml zijn Coconut oil (MCT oil) or hemp seed oil & full spectrum hemp extract (3000 mg CBD)..

Het THC gehalte is 0 %.

De gebruiksaanwijzing van Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml is als volgt:

De inname is erg makkelijk. De gewenste hoeveelheid olie wordt onder de tong gedruppeld, 60 seconden laten inwerken en daarna inslikken. De juiste dosering van de olie is niet precies aan te geven, omdat elk mens en iedere aandoening verschillend is. Bouw de inname rustig op en luister vooral naar (de reactie van) uw lichaam. Verdeel de inname van de druppels bij voorkeur verdeeld over de dag (2 á 3 maal daags). Indien gewenst gelijk tijdig innemen met CBG-olie of CBN-olie..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml heeft als smaak: Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml.

Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml is veganistisch: Ja.

Nature Cure CBD/CBDA-olie RAW 20% 2000 mg- Full Spectrum 10 ml bevat lichaamseigen stoffen: .

Bekijk ook andere cbd-oliën