Vind een coffeeshop in Drenthe

 

Om een coffeeshop dicht in de buurt bij jou in Drenthe te vinden hoef je niet ver te zoeken. WietIndex.nl is namelijk een hele handige coffeeshop index, waar je eenvoudig de dichtstbijzijnde coffeeshop in Drenthe kunt vinden.  Vul je locatie in, van Hoogeveen tot Emmen of Assen, en wij doen de rest. Jij krijgt namelijk van ons een overzicht met de coffeeshops in Drenthe die bij jou in de buurt liggen. Makkelijker kan niet!

Coffeeshop informatie
Naast een overzicht van de coffeeshops in de buurt in Drenthe, geven wij je meer informatie over de betreffende coffeeshops. Lees bijvoorbeeld welke faciliteiten er aanwezig zijn en nog meer informatie over de coffeeshop. En wat ook uniek is aan WietIndex.nl, de mogelijkheid om reviews achter te laten bij de coffeeshops in Drenthe, zo kun jij zien wat anderen over de coffeeshop denken of natuurlijk zelf een review achterlaten van je favoriete coffeeshop.

Wietproducten en –nieuws
Naast de handige zoekmachine voor coffeeshops vind je bij ons ook een webshop met interessante wietproducten. Denk aan CBD-olie, wietzaadjes en nog veel meer. En we houden je ook nog op de hoogte over het laatste wietnieuws. Dat is toch handig!