1. cbdolie
  2. Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum

Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum

Merk

Dutch Hemp

Substantie

Olie

Ingrediënten

Hennepzaadolie van eerste persing, full spectrum hennepextract (1000mg CBG / 250mg CBD) en terpenen.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Dosering Voor het beste resultaat raden wij aan om te beginnen met 2 – 5 druppels, tot driemaal per dag. Indien gewenst, verhoog de dosering na 7-10 dagen. Instructies Kort schudden voor gebruik – tot 60 seconden onder de tong houden, vervolgens doorslikken. Koel, droog en donker bewaren.

Smaak

Naturel

THC gehalte

0.02 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum

Met onze Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum kunt u uw lichaam en geest een krachtige boost geven. Deze hoogwaardige olie bevat een volledig spectrum aan CBG, waardoor u optimaal kunt profiteren van de vele voordelen die deze stof te bieden heeft. CBG, ook wel bekend als cannabigerol, is een natuurlijk voorkomend bestanddeel van de hennepplant. Het staat bekend om zijn gunstige effecten op het lichaam en de geest. Door het gebruik van full spectrum CBG kunnen verschillende aspecten van uw welzijn worden verbeterd. Het kan helpen bij het verminderen van stress en angst, het bevorderen van een gezonde slaap en het verlichten van pijn en ontstekingen. Onze Dutch Hemp CBG-olie wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bevat geen toevoegingen of chemische stoffen. Het wordt geleverd in een handige 10 ml flesje, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen en gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Voeg een paar druppels toe aan uw favoriete drankje of neem het rechtstreeks onder uw tong voor een snelle absorptie. Geef uw lichaam en geest de boost die ze verdienen met onze Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum.

Veelgestelde vragen over Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum

De substantie van Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum komt in de vorm van Olie.

De ingrediënten van Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum zijn Hennepzaadolie van eerste persing, full spectrum hennepextract (1000mg CBG / 250mg CBD) en terpenen..

Het THC gehalte is 0.02 %.

De gebruiksaanwijzing van Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum is als volgt:

Dosering Voor het beste resultaat raden wij aan om te beginnen met 2 – 5 druppels, tot driemaal per dag. Indien gewenst, verhoog de dosering na 7-10 dagen. Instructies Kort schudden voor gebruik – tot 60 seconden onder de tong houden, vervolgens doorslikken. Koel, droog en donker bewaren..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum heeft als smaak: Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum.

Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum is veganistisch: Ja.

Dutch Hemp CBG-olie 10% 10 ml full spectrum bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën