Een jointroller is een eenvoudig maar ingenieus apparaat dat je helpt je joints met gemak te rollen. Als het roken van cannabis nieuw voor je is, of als je nog nooit een jointroller hebt gebruikt, dan is dit artikel iets voor jou. We zullen uitleggen hoe een jointroller werkt en je laten zien hoe je hem op de juiste manier gebruikt, zodat je joints gelijkmatig gevuld en strak gerold zijn. 

Wel eerst de kneepjes onder de knie krijgen 

Het rollen van een gewricht is nog steeds een kunst die velen nog niet onder de knie hebben. De hulp van een voegenwals is dus onontbeerlijk en het is belangrijk te weten hoe zo’n wals werkt. Een voegenwals bestaat uit twee delen: de basis en de walscilinder. De basis is meestal gemaakt van kunststof of metaal en heeft een groef waarin de wals cilinder wordt geplaatst. De rolcilinder is ook gemaakt van plastic of metaal en heeft scherpe tanden aan de binnenkant die helpen om de cannabis gelijkmatig over het jointpapier te verdelen. 

Om een jointroller te gebruiken, moet je eerst de basis vullen met cannabis. Vervolgens plaats je het vloeipapier bovenop de cannabis en rol je het op, zodat het de jointroller. Tot slot steek je het vloeipapier in de jointroller en draai je deze totdat de cannabis gelijkmatig verdeeld is. 

Is het wel verstandig om zelf zo een roller aan te schaffen? 

Veel mensen die graag roken, houden er ook van hun eigen joints te rollen. Zo kunnen ze de joint naar eigen smaak aanpassen, en het kan op zichzelf al een leuke bezigheid zijn. Maar jointrollers kunnen duur zijn, dus vragen veel mensen zich af of het de moeite waard is er een voor zichzelf te kopen. Er zijn verschillende redenen waarom het kopen van een gewrichtsroller een goede investering kan zijn. Ten eerste maken gewrichtsrollers het rollen van gewrichten veel gemakkelijker en sneller. Ze geven ook consistentere resultaten, dus je zult uiteindelijk met minder onbruikbare voegen zitten. Jointrollers kunnen ook gebruikt worden om andere soorten sigaretten te rollen, zoals blunts en spliffs. Bovendien zijn ze vaak voor relatief goedkope prijzen te vinden, dus ze zijn zeker het overwegen waard als je een frequente jointroker bent. 

Gaat het om een dure aanschaf? 

Ze worden vaak verkocht in buurtwinkels, rookwinkels, en online verkopers. De prijzen voor jointrollers variëren naargelang het materiaal, het merk, en de grootte. Ze zijn echter meestal zeer betaalbaar en gemakkelijk te vinden. Ook hier gaat het er allemaal om voor welke soort roller er gekozen zal worden. Het gaat om een aanschaf die nog vele jaren mee zal gaan en die zeker kostenbesparend werkt. 

Nu je weet hoe een jointroller werkt, laten we eens doornemen hoe je hem gebruikt. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Hier zijn de stappen:  1. Vul je jointroller met gemalen cannabisbloem. Zorg ervoor dat je het goed stevig inpakt, zodat je joint gelijkmatig gevuld is. 2. Sluit de roller en draai het uiteinde tot de cannabis stevig samengedrukt is. 3. Open de roller en verwijder de pas gerolde joint. Gefeliciteerd! Je hebt zojuist met succes een joint gerold met een jointroller. Als je nog steeds problemen hebt, bekijk dan zeker enkele van onze andere handleidingen voor meer tips over hoe je elke keer een perfecte joint kunt rollen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *