Je bent al een tijdje nieuwsgierig hoe het is om cannabis te roken. Je hebt het nooit echt gedurfd, maar nu ben je er dan eindelijk klaar voor. Het is belangrijk dat je je goed voorbereid en ook goed op jezelf let. Benieuwd naar wat tips? Lees dan gauw verder.

Voordat je begint

Als je high bent is de kans groot dat je je anders gaat voelen en bepaalde dingen ook anders zal waarnemen. Het is daarom noodzakelijk dat je je goed voorbereid en je in een veilige omgeving bevindt. Kies er dus voor om jouw eerste keer te doen in een rustige omgeving. Laat er het liefst dan ook iemand bij zijn die op jou kan letten of al ervaring heeft met cannabis. Mocht het misgaan of niet helemaal goed met je gaan, dan is er altijd iemand die jou kan helpen. Het is niet aan te raden om jouw eerste keer te doen op een feest waar veel mensen bij zijn. Je kunt verschillende emotionele reacties hebben op wiet en het prettig als je in alle rust kunt ontdekken wat het effect van cannabis op jou is. Echter, hoe ga je het roken? Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een joint of een blunt, maar ook een glazen pijp en een vape kun je gebruiken. Het is vooral een kwestie van waar jij je het prettigst bij voelt. De een vindt een joint fijn terwijl de ander er niks van moet hebben.

TIjdens de sessie

Een gram wiet voor jou als beginner is meer dan genoeg. Neem een paar trekjes en laat het even bezinken. Belangrijk om te weten is dat je het echt niet gehaast moet doen. Kijk wat de eerste paar trekjes met je doen en bepaal dan of je verder wilt gaan. Als het je niet bevalt, kun je direct stoppen en de high die je ervaart uitzitten. Dit kan best vervelend zijn als je gevoelens van angst ervaart, maar als er mensen bij je zijn die jou kunnen helpen en kalmeren, zal het een stuk verdraaglijker worden. Het is dan gewoon het beste om lekker naar bed te gaan. Mocht je de eerste keer juist wel positief ervaren, dan kun je er heerlijk van genieten. Luister bijvoorbeeld naar wat muziek en kijk wat het met je doet. Door cannabis neem je de wereld heel anders waar en zul je mogelijk tot nieuwe inzichten komen.

Dus: koop een paar gram cannabis in Coffeeshop Amsterdam en maak er een gezellige avond van! Meer informatie? Kijk op de site van Coffeeshop Relax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *