Marihuana-miljonair worden op de beurs? Tips!

Het gaat goed op de marihuanamarkt. Ook grote investeerders beginnen te begrijpen dat er goed geld te verdienen valt aan wiet. Niet enkel door wiet te kopen en verkopen, maar vooral door te beleggen op de beurs. De grote overnames en investeringen van de afgelopen tijd zorgden ervoor dat de koersen de pan uit rezen. Soms zelfs met tientallen procenten! Als je toen al aan het beleggen was in marihuana, kon je een grote klapper maken. Wil jij ook goed geld verdienen binnen enkele maanden? We geven je graag tips!
Timing
Zoals bij alle aandelen is de timing erg belangrijk. Koop je aandelen op zwakke beursdagen, verkoop je aandelen op sterke beursdagen. Houd daarbij ook zeker aankomende overnames of investeringen in de gaten, wat dat was tot nu toe steeds het moment dat de koersen explosief stegen.
Spreiden
Richt niet al je pijlen op één beursgenoteerd bedrijf maar spreid je kansen. Denk aan een mix van Canadese en Amerikaanse bedrijven, producenten van medicinale wiet en bedrijven die vooruitstrevend zijn als het gaat om eetbare marihuanaproducten en drankjes. Onderschat ook de kleinere bedrijven niet!
Laatste nieuws
En last but not least, probeer altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, zoals grote alcoholproducenten die ineens interesse tonen in de marihuanamarkt, een staat die overweegt marihuana te legaliseren. Zo zie je misschien wel als eerste die unieke kans!
Verder is beleggen natuurlijk vooral een kwestie van afwachten, risico’s lopen maar ook heel veel geluk kunnen hebben!
Bron: Market Watch Weed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *