Worden marihuana-aandelen de nieuwe cryptomunten?

Of zijn ze dat misschien al? Cryptomunten waren vorig jaar helemaal booming. Nu die markt op zijn gat ligt, gaat alle aandacht ineens naar marihuana-aandelen. Het ging vorig jaar ook al goed met de aandelen, maar nu lijkt er geen houden meer aan. De marihuana-index steeg dan ook al 50% de afgelopen maand.
Dat marihuana-aandelen populair zijn, blijkt ook wel uit het feit dat steeds meer bekende merken en producten in de marihuana-sector investeren. Denk aan Constellation Brands, Coca-Cola en Lagunitas. Er hoeft maar over marihuana-aandelen gesproken te worden en de prijzen stijgen met tientallen procenten. Het aandeel Tilray bijvoorbeeld heeft een zeer lage liquiditeit. Er zijn maar 17,8 miljoen aandelen vrij verhandelbaar, in tegenstelling tot bijvoorbeeld 912 miljoen vrij verhandelbare aandelen van Aurora Cannabis. Hierdoor exploderen de prijzen en zien we wilde ritten op de beurs.
Grijp je kans!
Marihuana wordt dan ook gezien als de meest kansrijke groeimarkt van dit moment. Verwacht wordt dat er de komende jaren een enorm tekort zal ontstaan aan marihuana, als gevolg van de legalisatie van marihuana in onder andere Canada en Amerika. Het aanbod zal de vraag niet meer bij kunnen houden en de winstmarges voor marihuana-aandelen zullen ongekend zijn. Met een groeiratio van 31% per jaar behoort marihuana nu al tot de snelst groeiende industrie ter wereld en dat zal de komende jaren zeker zo blijven.
Wil jij nu al investeren in marihuana, maar dan op je eigen manier? Bij Wietindex kun je online wiet kopen en zaadjes wiet kopen om direct zelf te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *