Online hasj kopen doe je via Groenthuisbezorgd. Maar hoe betrouwbaar is Groenthuisbezorgd.com? Wij hebben het getest!
Niet al te lang geleden onderzochten wij hoe het is om bij Groenthuisbezorgd online wiet te kopen. Het is echter ook mogelijk om bij hen hasj te bestellen en dat is voor velen goed nieuws. Voor ons een mooie gelegenheid om eens aantal exemplaren hasj af te nemen om uit te proberen!
Eerder bespraken wel dat het belangrijk is om je online veilig te voelen. We shoppen veel online en willen er zeker van zijn dat dit betrouwbaar gaat. Of het nu gaat om boodschappen online kopen of via de digitale weg je nieuwe garderobe inrichten, we willen graag goede service. Met hasj online kopen – of wiet en cbd olie – zien we dit natuurlijk ook graag goed gaan. Wij helpen jullie in de zoektocht naar een betrouwbare online aanbieder van hasj en  hebben door Groenthuisbezorgd.com een aantal verschillende soorten hasj laten thuisbezorgen.
Lees hieronder onze ervaringen met hasj online kopen via Groenthuisbezorgd.nl en probeer het snel zelf.

Groenthuisbezorgd Review: Onze ervaring met online hasj kopen

Naast de fysieke coffeeshops is het tegenwoordig ook mogelijk om voor de digitale weg te kiezen: online hasj kopen. Bestellingen zijn online gemakkelijk te plaatsen en het thuis laten bezorgen kan al binnen 24 uur bezorgen. Waar dan? Vraag jij jezelf misschien wel af.
Groenthuisbezorgd.com is een online aanbieder van onder meer hasj en wiet. Ze beschikken over een gemakkelijk te gebruiken website, inclusief webshop waar je een breed assortiment vindt vaan diverse producten. Je vindt er momenteel zes uitstekende hasjsoorten en het aanbod kan wekelijks verschillen. Dit geeft je de mogelijkheid om meerdere soort hasj uit te proberen.

online hasj kopenOnline hasj bestellen

Speciaal voor onze testcase hebben wij drie verschillende soorten hasj besteld. Zoals gezegd, de website is heel simpel te bedienen en logischerwijs kunnen we maar 5 gram totaal bestellen. Via de hasjpagina in de webshop selecteren we de Super Polm, Top Ice-o-Lator en Lemon Hasj, waarbij deze laatste gebaseerd is op de Lemon Haze. Van elke soort bestellen we 1 gram, wat ons totaal op 3 gram brengt.
Het loont trouwens om voor 12 uur ’s middags te bestellen, zodat je de hasj de volgende dag in huis hebt. Wil jij op vrijdagavond het weekend dus inluiden met vers thuisbezorgde hasj, bestel dan op donderdagochtend.
Je kunt momenteel niet betalen via bijvoorbeeld iDeal, maar bent overgeleverd aan PayPal (wat heel simpel te koppelen is aan iDeal), creditcard en crypto, zoals bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum, Monero en Verge. Ouderwets overmaken via overschrijving kan trouwens ook simpel, maar neem in dat geval even contact met de klantenservice.

Hasj thuisbezorgd

De bezorging van de hasj doet Groen Thuisbezorgd prettig. De hasj ontvangen wij in een goede, gesealde verpakking, waardoor je absoluut niets ruikt. Maak je dus geen zorgen over een geurende brievenbuspost. Als je vervolgens de volledig water- en luchtdichte zakjes in de envelop opent, dan ontdek je zakjes zoals je die zou krijgen bij de lokale coffeeshop. Bij je bestelling ontvang je overigens netjes vloei en tip. Dit waarderen we uiteraard!
Een dag na het plaatsen van de bestelling kunnen we aan de slag met testen. Hieronder vind je op alfabetische volgorde onze bevindingen met de drie hasjsoorten.

hasj kopen onlineOnline hasj kopen bij Groenthuisbezorgd: Conclusie

Evenals bij het gebruiken van de website voor het online bestellen van wiet, biedt de webshop een uitgebreid aanbod aan hasj, zijn de betaalwijzen simpel en heb je binnen 24 uur je bestelling thuisbezorgd, mits je voor 12 uur hebt besteld. We hebben niet altijd zin of tijd om naar de coffeeshop te rijden en het is gewoon ontzettend gemakkelijk om vanuit huis je hasj te bestellen.
De geleverde hasj en bijbehorende service waren volledig in orde, waardoor slechts een enkele conclusie resteert: Groenthuisbezorgd.com is een prettig te gebruiken en betrouwbare online coffeeshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *