Online wiet kopen, via internet hasj bestellen of TCH-olie bestellen? Het kan gemakkelijk via Superwietonline.com. En voor 12:00 besteld is morgen in huis.
Altijd en overal wiet, hasj en THC-olie bestellen, waarna deze netjes en discreet bij jou in de brievenbus wordt afgeleverd. Het kan tegenwoordig met de vertrouwde service van Superwietonline.com. En bestel je voor 12 uur ’s middags, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis!
Jouw favoriete hasj en wiet discreet thuis laten bezorgen klinkt enorm comfortabel. Toch? Wij kunnen je vertellen, in de praktijk blijkt dit ook zo te zijn. Wij plaatsten een bestelling bij Superwietonline.com en deden dit voor 12 uur ’s middags. De volgende middag ontvingen wij een discreet en uiteraard volledig geurvrij pakketje op de deurmat, precies op tijd om diezelfde avond nog van te genieten. Online wiet kopen gaat hier snel, veilig en vertrouwd, en dat is prettig.

Online wiet kopen en via internet hasj bestellen bij Superwietonline.com

Bezoekers van Superwietonline.com ontdekken al snel dat het aanbod gevarieerd is en bestaat uit een aantal mooie opties. Er zijn meer dan 10 soorten wiet en een handvol soorten hasj, waarbij kwalitatief goede varianten beschikbaar zijn. Bestellen is niet alleen makkelijk, maar ook leuk, dankzij alle keuzemogelijkheden. Ook vind je er trouwens wietolie, waarover dadelijk meer.
Op dit moment vind je bij de wietafdeling maar liefst 12 varianten, waarvan wij er vier hebben besteld. Ook bestelden wij een hasjsoort. Wat betreft hasj vinden we momenteel overigens drie soorten in de webshop, met bekende namen als Amnesia Hasj, Blonde Lemon Haze Hasj en Super Polm. Wij bestelden een andere soort, die even verkrijgbaar was: Super Hiya Double Sieved. Het toont aan dat het aanbod kan variëren en dat maakt het natuurlijk extra fun voor de liefhebber.

Hasj

De Super Hiya Double Sieved hebben wij in ieder geval geen spijt van gehad. Wat een topper is dit, met zijn aromatische en zoete smaken! De Super Hiya is dubbel gezeefde hasj van de allerhoogste kwaliteit en wordt geïmporteerd uit Marokko. De hasjsoort is olierijk en is het meest geliefd bij ervaren en veeleisende hasjrokers in Marokkaanse theehuizen. Hij bezorgt je een koel gevoel en brengt je al gauw naar hogere sferen. Wat ons betreft echt een niveau hoger dan de wiethasj, zoals Lemon Haze hasj, Amnesia Haze hasj en Super Kush hasj.
Superwietonline.com recensie super hiya double sieved
Superwietonline.com recensie super hiya double sieved

Wiet

Vier soorten wilden wij testen en eerlijkheid gebied te zeggen, het selecteren was niet gemakkelijk. Het assortiment is namelijk rijk gevuld en je wilt al gauw meerdere soorten uitproberen. Aangezien we, zoals het hoort, slechts 5 gram per bestelling kunnen krijgen, kiezen we voor een aantal soorten die ons bekend en minder bekend zijn.
Superwietonline.com heeft op dit moment onder andere onze favoriet White Choco in de collectie, maar biedt ook opvallende soorten als de Sunset Sherbet, Sour Tangie, Grapefruit Kush, Girl Scout Cookie, AK 47 en Green Gelato. Wij gingen echter voor een ander viertal dat ten tijde van bestellen beschikbaar was: Alpha Blue, Black Rose, Purple Haze en Super Lemon Haze.
Alpha Blue
De Alpha Blue heeft een zoete smaak en aroma, vergelijkbaar met bosbessen en zure snoepjes. Hij is ook wel bekend onder de naam Dream Diesel, een Sativa voortgekomen uit de soorten Blue Dream en NYC Diesel. In 2011 eindigde deze soort tweemaal op de tweede plaats bij de High Times Cannabis Cup in Denver en San Francisco. De zoete geur van Alpha Blue zorgt voor opwekkende effecten en een kalmerende, ontspannen sfeer.
Superwietonline.com recensie alpha blue
Superwietonline.com recensie alpha blue
Black Rose
Zoet met tinten van fruit en verse bloemen, is de Black Rose een indica dominante kruising van Critical Mass en Black Domina. Naast een fijne zoete smaak, heeft hij een scherpe geur met aardse musk die doet denken aan exotische hasj geïmporteerd uit het buitenland. Black Rose brengt een ontspannende lichamelijke buzz met zich mee, wat te danken is aan de krachtige Indica genen en een THC-gehalte van ruim boven de 23%
Superwietonline.com recensie black rose
Superwietonline.com recensie black rose
Purple Haze
Met een typische en herkenbare kruidige smaak, zou je kunnen zeggen dat de Purple Haze ontleed smaakt naar zoet, aardachtig en bessen. Samen maken deze smaken de haze zo bekend en aangenaam. Het effect zit vooral in het hoofd en minder in het lichaam, waarmee hij meer voor een high dan stoned gevoel zorgt. Dit komt door het grote gehalte sativa. We krijgen er een opwekkend gevoel van, maar zijn zeker ook ontspannen.
Superwietonline.com recensie purple haze
Superwietonline.com recensie purple haze
Super Lemon Haze
Met tonen van citroen, citrus en zoetigheid, is deze wietsoort absoluut qua smaak een favoriet bij ons. Deze soort is een Sativa dominante hybride van Super Silver Haze en Lemon Skunk. Buiten de extreme kracht van Super Lemon Haze is deze soort heerlijk om te roken. Haar zoete geur en citrus smaak doen onsverlangen naar meer.
Superwietonline.com recensie super lemon haze
Superwietonline.com recensie super lemon haze

Online wietolie bestellen

Naast goede kwaliteit wiet en hasj vinden we bij Superwietonline.com ook de mogelijkheid om wietolie af te nemen. Bekend om zijn medicinale werking, is wietolie, ook wel THC-olie of cannabisolie genoemd, een must have voor iedereen. Wietolie helpt namelijk bij het bestrijden van nare symptomen veroorzaakt door bijvoorbeeld ziekte en verzacht voor veel gebruikers de pijn. Daarbij kan het ook helpen bij slapeloosheid en verlies van eetlust.
De wietolie die hier wordt aangeboden bestaat uit een flesje van 5 ML, goed voor gemiddeld 125 druppels. De gebruikte wietsoort is Amnesia Haze en het product kent een mengverhouding van 1 op 4. Wat betreft een juiste dosering lees je hier meer.

Bestellen bij Superwietonline.com

Bestellen bij Superwietonline.com gaat heel gemakkelijk, maar let op: betaling via iDeal of PayPal is nog niet mogelijk. Je kunt afrekenen via bitcoin, wat dankzij een beknopte handleiding erg simpel gaat. Er wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je via iDeal de bitcoin-betaling in orde kunt maken. Dit gaat snel, veiling en anoniem. Toch vragen? Neem even contact op met hun team en je wordt spoedig geholpen.
Welke wiet en hasj ga jij bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *