THC E-liquids lijken ‘gezonder’ alternatief voor joints en wij leggen je uit waarom.
thc e-liquids wiet vape
Mocht je klaar zijn met het roken van tabak, net zoals vele rokers van sigaretten, dan is ook hier de vaporizer een fraai alternatief. De THC E-liquids hebben dezelfde voordelen als het roken van een joint, maar zijn door het ontbreken van tabak gezonder dan het traditionele blowen.
Allereerst benadrukken we voor de zekerheid even dat een THC E-liquid iets compleet anders is dan een CBD E-liquid. Deze laatste vind je natuurlijk in reguliere winkels, maar je wordt er niet high van. De THC E-liquids beschikken wel over het geestverruimende bestandsdeel en worden daarom niet in dergelijke winkels verkocht.

THC E-liquid in plaats van joints

Als niet alleen de verdovende werking van wiet van belang is, maar juist ook het high worden, dan zijn THC E-liquids een mooie optie. En in tegenstelling tot het roken van joints, komt deze manier van nuttigen met een aantal voordelen op het gebied van de gezondheid. Je rookt beiden over de longen, maar er is een groot verschil door de factor tabak.
Een joint bestaat over het algemeen uit een mix van cannabis en tabak. Over roken hebben we vandaag de dag voldoende informatie en we weten dat dit ongezond is. Rook je een joint met tabak, dan rook je in feite een sigaret.
Denk je slim te zijn en een joint van pure cannabis te roken, dan hebben we slecht nieuws. Dit is namelijk niet een stuk gezonder dan tabak met nicotine, omdat je namelijk meer teer binnenkrijgt, wat kan leiden tot problemen aan de longen en luchtwegen.
Onderzoek wijst gelukkig wel uit dat er een alternatief is voor roken, en dat is vapen. Men heeft namelijk kunnen vaststellen dat een E-sigaret een stuk minder schadelijk is voor longen en luchtwegen dan tabak of zuivere cannabis roken. Let op, het is niet helemaal onschadelijk, maar het is zonder twijfel een minder schadelijk alternatief voor joints roken.
thc e-liquids wiet smaakjes

THC E-liquids kopen

Het kopen en verkopen van THC E-liquids bevindt zich momenteel in grijs gebied. Vervelend voor hen die de liquids graag gebruiken voor medische doeleinden, maar gelukkig zijn er online betrouwbare verkooppunten te vinden die heel discreet van dienst zijn. Let wel, online E-liquids kopen is dus mogelijk, maar het is strikt genomen niet geheel legaal. De aanschaf is dus op eigen verantwoordelijkheid.
Mocht je willen overgaan tot het kopen van E-liquids als alternatief voor het roken van joints, zorg er dan voor dat je een goed verkooppunt vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *