1. cbdolie
  2. Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum

Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum

Merk

Dutch Hemp

Substantie

Olie

Ingrediënten

Hennepzaadolie van eerste persing, MCT-olie, full spectrum hennepextract (500mg CBG / 250mg CBD) en terpenen.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Dosering Voor het beste resultaat raden wij aan om te beginnen met 2 – 5 druppels, tot driemaal per dag. Indien gewenst, verhoog de dosering na 7-10 dagen. Instructies Kort schudden voor gebruik – tot 60 seconden onder de tong houden, vervolgens doorslikken. Koel, droog en donker bewaren.

Smaak

Naturel

THC gehalte

0.02 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum

Onze Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml is een hoogwaardig product dat uw lichaam een krachtige boost geeft. Met behulp van full spectrum CBG, biedt deze olie de beste uitwerking op zowel lichaam als geest. CBG, oftewel cannabigerol, is een natuurlijk voorkomende stof in de hennepplant en staat bekend om zijn vele voordelen voor de gezondheid. Onze Dutch Hemp CBG-olie wordt geproduceerd met behulp van geavanceerde extractiemethoden, waardoor alle waardevolle bestanddelen van de hennepplant behouden blijven. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt profiteren van de synergetische werking van verschillende cannabinoïden, terpenen en flavonoïden. De olie bevat een concentratie van 5% CBG, wat een perfecte balans biedt tussen effectiviteit en mildheid. Naast het stimuleren van uw algehele welzijn, kan onze Dutch Hemp CBG-olie ook helpen bij het verminderen van ontstekingen, het verlichten van pijn en het bevorderen van een gezonde nachtrust. Bovendien is het een natuurlijk product en bevat het geen chemische toevoegingen of kunstmatige ingrediënten. Met slechts enkele druppels per dag kunt u genieten van de vele voordelen die deze full spectrum CBG-olie te bieden heeft. Bestel nu en ervaar zelf de kracht van Dutch Hemp CBG-olie!

Veelgestelde vragen over Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum

De substantie van Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum komt in de vorm van Olie.

De ingrediënten van Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum zijn Hennepzaadolie van eerste persing, MCT-olie, full spectrum hennepextract (500mg CBG / 250mg CBD) en terpenen..

Het THC gehalte is 0.02 %.

De gebruiksaanwijzing van Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum is als volgt:

Dosering Voor het beste resultaat raden wij aan om te beginnen met 2 – 5 druppels, tot driemaal per dag. Indien gewenst, verhoog de dosering na 7-10 dagen. Instructies Kort schudden voor gebruik – tot 60 seconden onder de tong houden, vervolgens doorslikken. Koel, droog en donker bewaren..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum heeft als smaak: Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum.

Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum is veganistisch: Ja.

Dutch Hemp CBG-olie 5% 10 ml full spectrum bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën