1. cbdolie
  2. Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte

Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte

Merk

Mushrooms4Life

Substantie

Poeder

Ingrediënten

Biologische rauwe cacaopoeder, biologische kokosmelkpoeder, biologische bietensappoeder, biologische Cordyceps Militaris-extractpoeder

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Meng een volle eetlepel (circa 6.5 gram) met ongeveer 200 ml (plantaardige) warme melk of water voor één dosering.

Smaak

Bieten

THC gehalte

0 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte

De Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte is een ware boost voor je lichaam. Deze voedzame drank biedt niet alleen ondersteuning op verschillende gebieden, maar heeft ook een heerlijke smaak. Met de krachtige werking van Cordyceps, het nitraatrijke bietensap en de romige kokosnoot, is dit de perfecte pre-workout drank. Cordyceps staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Het kan helpen bij het verbeteren van de sportprestaties, het verhogen van de energie en het bevorderen van het uithoudingsvermogen. Daarnaast kan Cordyceps ook het immuunsysteem ondersteunen en het lichaam helpen bij het omgaan met stress. Met deze krachtige paddenstoel als hoofdingrediënt, ben je verzekerd van een boost voor je lichaam. De toevoeging van nitraatrijk bietensap zorgt voor een natuurlijke bron van energie. Bietensap kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verhogen van de zuurstofopname in het lichaam, wat essentieel is tijdens het sporten. De romige kokosnoot maakt deze latte niet alleen heerlijk van smaak, maar zorgt ook voor een verzadigend gevoel. Dit maakt het de ideale drank om voor of tijdens het sporten te genieten. Met de Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte geef je jezelf een krachtige boost voor je workouts. Geniet van de voordelen van Cordyceps, het nitraatrij.

Veelgestelde vragen over Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte

De substantie van Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte komt in de vorm van Poeder.

De ingrediënten van Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte zijn Biologische rauwe cacaopoeder, biologische kokosmelkpoeder, biologische bietensappoeder, biologische Cordyceps Militaris-extractpoeder.

Het THC gehalte is 0 %.

De gebruiksaanwijzing van Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte is als volgt:

Meng een volle eetlepel (circa 6.5 gram) met ongeveer 200 ml (plantaardige) warme melk of water voor één dosering..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte heeft als smaak: Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte.

Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte is veganistisch: Ja.

Mushrooms4life Cordyceps Rode Biet Latte bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën