1. cbdolie
  2. BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum

BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum

Merk

BioFamily CBD

Substantie

Druppels

Ingrediënten

RAUWE Full Spectrum Cannabigerolic acid met alle cannabinoides minores, flavanoides en terpenos. Alles is natuurlijk en plantaardig en opgelost in MCT Olie.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden - Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of in borstvoedingsperiode - Dit product is een voedingssupplement en vervangt geen gevarieerde voeding en/of gezonde levensstijl.

Smaak

Kruiden

THC gehalte

0.2 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum

Met BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum haal je het beste uit de natuur in huis. Deze olie is gemaakt van ruwe CBG-extractie, waardoor je profiteert van 100% van de voordelen die de plant te bieden heeft. Waarom zou je genoegen nemen met minder? Dit product is speciaal ontwikkeld voor diegenen die op zoek zijn naar de puurste vorm van CBG. Door te kiezen voor rauwe en koudgeperste olie, haal je het maximale uit de krachtige eigenschappen van CBG. Met een gehalte van 4,5% en 450mg CBG-A, ben je verzekerd van een product van hoge kwaliteit. De BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum olie is een natuurlijk supplement dat je kan ondersteunen in je dagelijkse routine. Of het nu gaat om het bevorderen van een gezonde slaap, het verminderen van stress of het ondersteunen van een evenwichtig endocannabinoïdesysteem, deze olie kan een waardevolle toevoeging zijn. Verwen jezelf met de pure kracht van de natuur en ervaar de voordelen van CBG in zijn meest authentieke vorm.

Veelgestelde vragen over BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum

De substantie van BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum komt in de vorm van Druppels.

De ingrediënten van BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum zijn RAUWE Full Spectrum Cannabigerolic acid met alle cannabinoides minores, flavanoides en terpenos. Alles is natuurlijk en plantaardig en opgelost in MCT Olie..

Het THC gehalte is 0.2 %.

De gebruiksaanwijzing van BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum is als volgt:

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden - Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of in borstvoedingsperiode - Dit product is een voedingssupplement en vervangt geen gevarieerde voeding en/of gezonde levensstijl..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum heeft als smaak: BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum.

BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum is veganistisch: Ja.

BioFamily Organic 4,5% 450mg CBG-A RAW Full Complete Spectrum bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën