Wiet afhalen bij coffeeshops wel mogelijk

Een week geleden werd als maatregel tegen de verdere verspreiding van het coronavirus ingevoerd dat alle eet-en drinkgelegenheden, maar ook coffeeshops voor minimaal drie weken moesten sluiten. Inmiddels is dit besluit teruggedraaid en mochten coffeeshops hun deuren weer openen voor het afhalen van softdrugs. Op die manier willen ze illegale straathandel tegengaan. Hiervoor zullen dezelfde regels gaan gelden als voor afhaalrestaurants. Klanten morgen softdrugs afhalen, maar niet gaan zitten aan een tafeltje.

Alleen afhalen

Je mag dus momenteel wel hasj wiet afhalen bij coffeeshops, je mag er alleen niet verblijven. Dit is eigenlijk hetzelfde als dat je bijvoorbeeld een pizza bij een pizzeria afhaalt. Verder is het belangrijk dat de coffeeshops de nodige hygiënemaatregelen in acht nemen. Ze willen ook voorkomen dat er teveel mensen tegelijk binnen zijn bij de coffeeshops. En als je ziek of verkouden bent, ben je niet welkom bij de coffeeshops.

Zoek een coffeeshop in de buurt

Wietindex.nl biedt de mogelijkheid om heel eenvoudig een coffeeshop in de buurt te vinden waar jij je hasj of wiet kunt afhalen. Vul je locatie in en je ziet in een oogopslag de coffeeshops die in de buurt zitten. En houd bij het afhalen rekening met de regels die momenteel gelden en houd voldoende afstand.
Coffeeshop in de buurt vinden >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *