1. cbdolie
  2. Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles

Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles

Merk

Hempire

Substantie

Olie

Ingrediënten

CBG isolaat Olijfolie

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen gebruik: Neem 2 tot 5 druppel(s) onder de tong en laat deze 10 tot 20 seconden inwerken. Innemen voor de maalltijd en een uur voor het slapen gaan. Drie tot vier innamemomenten per dag. één flesjes 10 ml Hempire cbg olie 5% is goed voor ongeveer 200 druppels.

Smaak

Neutraal

THC gehalte

0.00 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles

De Hempire CBG olie 5% is een revolutionair product dat is ontworpen om een optimale wellness-ervaring te bieden. Met behulp van een zorgvuldig geëxtraheerd CBG-extract biedt deze olie een hoogwaardige en zuivere formule die perfect is voor dagelijks gebruik. Elke druppel van deze olie is doordrenkt met de krachtige eigenschappen van CBG, waardoor het een veelzijdig product is dat verschillende voordelen biedt. Deze 10 milliliter fles bevat een geconcentreerde formule van 5% CBG-olie, wat betekent dat elke druppel vol zit met de voordelen van dit geweldige ingrediënt. CBG, ook wel bekend als cannabigerol, is een natuurlijk voorkomend bestanddeel van hennep dat bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het bevorderen van een gezonde nachtrust en het ondersteunen van een evenwichtige gemoedstoestand. Naast het CBG-extract bevat deze olie ook andere waardevolle ingrediënten, zoals omega-3 en omega-6 vetzuren, die essentieel zijn voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Bovendien is de olie volledig natuurlijk en vrij van chemicaliën, waardoor het een veilige en betrouwbare keuze is voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk supplement. Met zijn handige formaat is deze fles perfect om overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd kunt genieten.

Veelgestelde vragen over Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles

De substantie van Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles komt in de vorm van Olie.

De ingrediënten van Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles zijn CBG isolaat Olijfolie.

Het THC gehalte is 0.00 %.

De gebruiksaanwijzing van Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles is als volgt:

Aanbevolen gebruik: Neem 2 tot 5 druppel(s) onder de tong en laat deze 10 tot 20 seconden inwerken. Innemen voor de maalltijd en een uur voor het slapen gaan. Drie tot vier innamemomenten per dag. één flesjes 10 ml Hempire cbg olie 5% is goed voor ongeveer 200 druppels..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles heeft als smaak: Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles.

Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles is veganistisch: Ja.

Hempire CBG olie 5% 10 Milliliter Fles bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën