Een nieuw jaar, nieuwe vaporizers en er komt geen sigaret aan te pas. De keuze voor een nieuwe vaporizer is niet altijd makkelijk. Er komen steeds meer nieuwe vaporizers bij en er zijn zoveel verschillende soorten vaporizers op de markt. Maar wat zijn op dit moment de beste vaporizers? Om je te helpen bij de keuze vind je dit artikel een top 10 met de beste vaporizers. Van compacte vaporizers voor onderweg tot de grote vapes voor thuis, je vindt ze allemaal in de lijst terug. Lees dus snel verder en koop je vaporizor hier!
Firefly 2+
Firefly is ondertussen een populair merk geworden in de wereld van de vaporizers en dat is niet voor niets zo. Het is misschien wel de beste vaporizer als het op smaak aankomt. Daarnaast is hij ook nog eens snel in gebruik (3 tot 5 seconden). Het is bovendien een zuinige vaporizer zonder verspilling aan materiaal doordat deze snel afkoelt. Bedien de vaporizer makkelijk met behulp van de app en maak hem ook nog eens makkelijk schoon. Genoeg pluspunten!
G Pen Nova LXE
De G Pen Nova LXE is een exclusieve concentraten vaporizer. Een zeer krachtige vaporizer (twee keer zo krachtig als zijn voorganger) en ook nog eens makkelijk te bedienen. Haal het maximale uit je concentraten door gebruik te maken van de ‘extended draw mode’. De vaporizer warmt hierdoor doorlopend op. De beste vaporizer als het gaat om concentraten!
DaVinci IQ2
De DaVinci IQ2 is een nieuwkomer als het gaat om vaporizers. Een draagbare, hybride vaporizer die zorgt voor een pure smaakervaring. De kruiden komen namelijk niet in aanraking met metaal of plastic, waardoor het een zuivere smaakbeleving is, zonder vervuiling. Met behulp van de app kun je exact bijhouden wat je verbruikt hebt en wanneer je je maximale dosis hebt bereikt.
Storz & Bickel Volcano Hybrid
De beste vaporizer voor thuis is toch wel de Storz & Bickel Volcano Hybrid. Met behulp van deze vaporizer kun je vapen met een ballon of door een tube. Hij werkt heel makkelijk door de kruiden in de vulruimte te plaatsen, de gewenste temperatuur te kiezen en de luchtpomp aan te zetten. Een comfortabele en veilige vaporizer voor thuis!
PAX 3
De PAX 3 is ook een hele populaire vaporizer. Vooral populair omdat deze discreet is en je kunt er zowel kruiden als concentraten mee vapen. Neem hem heel eenvoudig mee in je tas of je zak. Het is bovendien een ideale vaporizer om te microdoseren. De bijbehorende app zorgt voor een optimale gebruikerservaring.
Linx Gaia
De Linx Gaia is een van de beste vaporizers als het gaat om elegantie. Hij doet denken aan een heupfles en zorgt ook nog eens voor een verfijnde en herkenbare smaak. Dit komt doordat de Linx geen plastic of smaak gebruikt. Het is een vaporizer die makkelijk in je broekzak past en die ook nog eens voor een scherpe prijs verkrijgbaar is.
DynaVap VapCap M
De DynaVap VapCap M mag ook zeker niet ontbreken in de lijst met beste vaporizers. Het is de enige vaporizer met een open vlam en vereist daardoor geen complexe elektronica. Het is hierdoor ook een hele betaalbare vaporizer. De DynaVap VapCap M is geschikt voor zowel kruiden als concentraten en zorgt ervoor dat je gegarandeerd on-demand kunt vapen.
Boundless CFX
De Boundless CFX is misschien wel de vaporizer met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Een vaporizer met een grote, krachtige batterij die zorgt voor grote dampwolken. Het voordeel van de grote batterij: je kunt hem gerust meenemen als je langer op pad gaat zonder dat je je druk hoeft te maken om een lege batterij. Een robuuste vaporizer die tegen een stootje kan.
Storz & Bickel Mighty
De Storz & Bickel Mighty behoort tot de beste draagbare vaporizers. Het is een veelzijdige, draagbare vaporizer die je thuis ook kunt gebruiken als desktop vaporizer. Dankzij het heldere LED-scherm krijg je duidelijk informatie over de temperatuur en de status van de batterij. Het apparaat is makkelijk te bedienen en heeft een trilfunctie voor het aangeven van de gereedheid voor gebruik.
Storz & Bickel Crafty+
De Storz & Bickel Crafty+ is de opvolger van de Crafty en heeft een goede update gekregen. De vaporizer is makkelijk te besturen met behulp van de app met zelfs een ‘Find my Crafty’ optie. Verder heeft de vaporizer een snelle verwarmingstijd, een beperkte luchtweerstand en is deze krachtig en draagbaar. Met deze vaporizer ervaar je het maximale effect van je materiaal.
Met behulp van bovenstaande top 10 met de beste vaporizers van dit moment moet het je vast lukken om een goede vaporizer te vinden! Bekijk alle vaporizers in onze webshop en bestel je favoriete vaporizer direct online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *