1. cbdolie
  2. Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml

Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml

5/5

Op zoek naar een CBD-olie? CBD-olie is ontzettend effectief tegen stress. Het heeft een kalmerende werking tegen angst en depressie. Er zijn een heleboel CBD-oliën in verschillende smaken en substanties. Op deze pagina kom jij alles te weten over Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml. Is dit het product dat jij zoekt? Bestel het dan eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml

Merk

India

Substantie

Olie

Ingrediënten

Hennepolie Koudgeperst (ongeraffineerd).

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

✓ Koudgeperst (ongeraffineerd). De olie die u krijgt, is altijd puur. ✓ Het wordt in kleine batches gemaakt zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd verse hennepolie krijgt. ✓ Heeft een natuurlijke, diepe, licht nootachtige smaak. ✓ Het is een uitstekende aanvulling op maaltijden - het benadrukt op prachtige wijze de smaak van onder andere salades, dressings, brood, toast, pasta of rauwe, gekookte of gebakken groenten. ✓ De echte schat van hennepolie zijn onverzadigde vetzuren (EFA's) met perfect uitgebalanceerde verhoudingen, d.w.z. 3: 1. Dit betekent de ideale verhouding tussen omega-6 en omega-3-vetzuren, wat een positief effect heeft op het juiste metabolisme van lipiden in ons lichaam. ✓ Het is rijk aan vitamines (A, C, E, D, K, B-groep), mineralen, fosfolipiden, fytosterolen, antioxidanten en bladgroen. ✓ Het is perfect als cosmetische olie - voor de verzorging van een droge, beschadigde, allergische en snel geïrriteerde huid. ✓ Noodzakelijk in de voeding van immuungecompromitteerde mensen en senioren, dankzij zijn buitengewone nutritionele eigenschappen, helpt het echt.

Smaak

Hazelnoot | Neutraal | Naturel

THC gehalte

0 %

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Nee

Omschrijving van Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml

Deze koudgeperste hennepolie is een ware traktatie voor de huid en het haar. Met zijn ongeraffineerde formule behoudt het alle natuurlijke voedingsstoffen en voedende eigenschappen van de hennepzaden. De olie is rijk aan essentiële vetzuren, zoals omega-3 en omega-6, die van vitaal belang zijn voor een gezonde huid en glanzend haar. Deze hennepolie is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde hennepzaden van de hoogste kwaliteit, afkomstig van de Cannabis sativa L. plant. Het productieproces zorgt ervoor dat alle waardevolle voedingsstoffen behouden blijven, waardoor deze olie een echte krachtpatser is voor je dagelijkse verzorgingsroutine. Met zijn lichte en niet-vette textuur wordt deze hennepolie gemakkelijk geabsorbeerd door de huid en het haar, waardoor het direct voeding krijgt. Het helpt de huid te hydrateren, te verzachten en te herstellen, terwijl het ook de haargroei stimuleert en het haar zijdezacht en glanzend maakt. Voeg deze koudgeperste hennepolie toe aan je dagelijkse schoonheidsroutine en geniet van de vele voordelen die het biedt. Je zult versteld staan van de transformatie die het kan teweegbrengen voor je huid en haar. Bestel nu en ervaar de kracht van de natuurlijke schoonheid van hennepolie!

Veelgestelde vragen over Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml

De substantie van Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml komt in de vorm van Olie.

De ingrediënten van Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml zijn Hennepolie Koudgeperst (ongeraffineerd)..

Het THC gehalte is 0 %.

De gebruiksaanwijzing van Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml is als volgt:

✓ Koudgeperst (ongeraffineerd). De olie die u krijgt, is altijd puur. ✓ Het wordt in kleine batches gemaakt zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd verse hennepolie krijgt. ✓ Heeft een natuurlijke, diepe, licht nootachtige smaak. ✓ Het is een uitstekende aanvulling op maaltijden - het benadrukt op prachtige wijze de smaak van onder andere salades, dressings, brood, toast, pasta of rauwe, gekookte of gebakken groenten. ✓ De echte schat van hennepolie zijn onverzadigde vetzuren (EFA's) met perfect uitgebalanceerde verhoudingen, d.w.z. 3: 1. Dit betekent de ideale verhouding tussen omega-6 en omega-3-vetzuren, wat een positief effect heeft op het juiste metabolisme van lipiden in ons lichaam. ✓ Het is rijk aan vitamines (A, C, E, D, K, B-groep), mineralen, fosfolipiden, fytosterolen, antioxidanten en bladgroen. ✓ Het is perfect als cosmetische olie - voor de verzorging van een droge, beschadigde, allergische en snel geïrriteerde huid. ✓ Noodzakelijk in de voeding van immuungecompromitteerde mensen en senioren, dankzij zijn buitengewone nutritionele eigenschappen, helpt het echt..

Deze zit ook in de verpakking van 1 stuk(s) bijgesloten.

Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml heeft als smaak: Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml.

Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml is veganistisch: Ja.

Hennepolie Koudgeperste (ongeraffineerde) 250 ml bevat lichaamseigen stoffen: Nee.

Bekijk ook andere cbd-oliën